Pirms starta TET Rally Liepāja Sesks pārsēžas ātrākā auto

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Sesks
Mārtiņš Sesks Foto: Josef Petru

Latvijas pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis piektajā Eiropas rallija čempionāta (ERC) posmā Tet Rally Liepāja (1.-3.jūlijā) no kitkāra pārsēdīsies pie Škoda Fabia Rally 2 EVO stūres, kas sniedz priekšrocības cīņai par vietu uz pjedestāla.

Mārtiņš Sesks: “Esam priecīgi ERC Liepājas posmā startēt ar augstākas klases – Rally 2 tehniku. Tā ir iespēja gan sevi pierādīt un pakāpties augstāk, gan pārbaudīt, vai līdzšinējās ERC Open klases uzvaras un augstie rezultāti atbilst patiesībai, kad jācīnās ar tādiem braucējiem kā Haidens Padons un Efrens Larena. Katrā ziņā augstu novērtējam MRF atbalstu ar riepām un sadarbību ar Sports Racing Technologies (SRT). Tas būs lielisks piedzīvojums!”

Seskam šis nav pirmais starts ar jaudīgo R5 jeb tagad Rally 2 grupas auto. Kā balvu par 2018.gadā izcīnīto FIA Eiropas junioru rallija čempiona titulu U27 klasē, Sesks saņēma iespēju divos ERC posmos startēt ar pilnpiedziņas Škoda Fabia R5. Tieši Liepājā, debitējot ar Škoda Fabia R5 kopā ar agrāko stūrmani Krišjāni Cauni, 2019.gadā Sesks izcīnīja augsto trešo vietu sacensību kopvērtējumā.

Mārtiņš Sesks
Mārtiņš Sesks Foto: Josef Petru

Pirms starta mājas rallijā Sesks/ Francis aizvadīs vairāku dienu testus, lai sacensībās demonstrētu labāko iespējamo sniegumu pie SRT Škoda Fabia Rally 2 EVO stūres.

Šajā sezonā liepājnieku ekipāža ir startējusi trijos no četriem ERC posmiem, pārliecinoši dominējot ERC Open klasē ar Proracing sagatavoto Škoda Fabia Rally2-Kit. Pēc starta Tet Rally Liepāja, komandai jāveic vēl trīs Eiropas rallija čempionāta posmi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu