Baiba Sipeniece-Gavare atklāj, ka viņas liktenīgais vīrietis ir Andrejs Ēķis

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Lūka/LETA

TV personība un radio balss Baiba Sipeniece-Gavare, viesojoties raidijumā "Pasaki to skaļi", nekautrējoties atklāj, ka liktenīgais vīrietis viņas dzīvē ir uzņēmējs un režisors Andrejs Ēķis. 

"Andrejs Ēķis ir liktenīgais vīrietis manā dzīvē. Ja es nebūtu satikusi Andreju, mana dzīve būtu pavisam savādāka izvērtusies. Tā ir ļoti liela veiksme, jo tu vari būt talantīgs cilvēks, bet tu neesi īstajā laikā un neesi saticies ar pareizajiem cilvēkiem," par veiksmīgo satikšanos stāsta Sipeniece-Gavare.

TV personība atklāj, ka ar Andreju Ēķi sastapusies filmas "Ceļojums uz Tukumu" filmēšanas laikā. 

"Tur bija šausmas. Man bija jālec ārā no braucošas mašīnas, bet Andrejs man teica tā: "Mums ir tikai viens dubls. Izlec smuki." Ja jūs man prasāt, kā tas bija, es saku, ka sāpīgi, bet, tā kā es to izdarīju un nečīkstēju, Andrejam es iepatikos," smejas Baiba. 

Vēlāk Andrejs filmas pirmizrādē piegājis klāt Baibai un teicis, ka viņam būs televīzija un aicinājis Sipenieci-Gavari strādāt pie viņa: "Pēkšņi skatos, ir televīzija - "Picca TV" un tā pieder Andrejam Ēķim. Pēc kāda laika viņš mani atrada, un tā es "Picca TV" taisīju kultūras sižetus."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu