Ultron X2 elektro skrejritenis ir jaudīgs un uzticams ceļabiedrs jūsu ikdienas braucienos

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Mūsdienu pasaulē mums arvien biežāk jādomā par to, kā pēc iespējas vairāk rūpēties par vides aizsardzību un dabas resursu saglabāšanu. Pilsētas paplašinās neticamā ātrumā, un katru dienu mums ir jāpārvar lieli attālumi, lai nokļūtu vēlamajā galamērķī. Elektro skrejritenis ir praktisks, ātrs un videi draudzīgs pārvietošanās problēmu risinājums. Šis transportlīdzeklis jau ir kļuvis par ideālu opciju ikdienas braucieniem, un ir ļoti pieprasīts visu vecumu cilvēku vidū, it īpaši vasaras mēnešos.

Atkarībā no jūsu vajadzībām un vēlmēm tirgū ir pieejams plašs dažādu ražotāju modeļu klāsts, un reizēm var būt grūti izvērtēt to funkcijas un izvēlēties piemērotāko modeli. Jāatceras arī, ka elektro skrejritenis ir pilnvērtīgs transporta līdzeklis, kam nepieciešama pienācīga tehniskā apkope, lai tas varētu kalpot ilgāku laiku. Savai un apkārtējo cilvēku drošībai, ir jāiepazinās ar ceļu satiksmes noteikumiem, jāiegādājas atstarojošie elementi braukšanai tumšajā diennakts laikā un arī nepieciešamais aprīkojums, lai pasargātu sevi no traumām. Ultron X2 elektro skrejritenis ir lielisks cenas, uzbūves kvalitātes un veiktspējas līdzsvars. Šis jaudīgais modelis ir ideāli piemērots ikdienas braucieniem uz darbu pilsētas robežās, tam ir augsta manevrētspēja un tas ir optimāls videi draudzīgs transportlīdzeklis.

Elektro skrejriteņa svars ir tikai 35 kg, kas ir pavisam neliels rādītājs šāda līmeņa modelim, un salocītā veidā, tas ir viegli transportējams un uzglabājams. Pilnpiedziņas modelis ir aprīkots ar diviem 1200 W motoriem un 21 AH akumulatoru. Pateicoties šādām tehniskajām īpašībām, elektro skrejritenis var sasniegt ātrumu līdz pat 65 km/h, un maksimālais nobraukuma attālums ir līdz 50 km ar vienu pilnu akumulatora uzlādi. Uzlādes laiks sastāda aptuveni 6-8 stundas, bet ātrākai uzlādei un ērtībai elektro skrejritenis ir aprīkots ar otru kontaktligzdu, kas ļauj pieslēgt papildu lādētāju. Ultron X2 skrejritenim ir augsts klīrenss, 10 collu piepūšamās riepās un atsperu balstiekārta, kas garantē ērtu braukšanu pat pa nelīdzenu virsmu. Plats aizmugurējais spārns pilnībā nosedz riteni, tādējādi novēršot putekļu un netīrumu nokļūšanu uz apģērba. Vēl lielākam komfortam modeļa komplektācijā ietilpst arī sēdeklis, kas ir ideāli piemērots gariem braucieniem, sēdeklis ir viegli noņemams un tikpat viegli uzliekams atpakaļ. Pateicoties izturīgam alumīnija rāmim, elektro skrejritenis var izturēt līdz pat 150 kg lielu slodzi. Kompānija Ultron nopietni izturas pret savu klientu drošību, un bremžu sistēma vienmēr tiek uzlabota un darbojas nevainojami. Visas skrejriteņa detaļas ir izgatavotas no īpaši izturīgiem materiāliem, un modelis ir aprīkots ar priekšējām un aizmugurējām hidrauliskajām disku bremzēm.

Apgaismojuma aprīkojums ietver diodes lukturi, kas nodrošina lielisku redzamību diennakts tumšajā laikā, un divus papildu lukturus klāja sānos. Turklāt skrejritenim ir arī pagrieziena signāli, bremžu gaismas, gabarītlukturi un ražotāji ir aprīkojuši Ultron X2 ar daudzkrāsainām LED lentēm sānos.

Šim modelim stūres rata augstums nav regulējams, taču tas atrodas pietiekami augstā līmenī, lai būtu piemērots dažāda garuma cilvēkiem. Stūre arī nav salokāma, tai ir viengabala konstrukcija, bet vajadzības gadījumā to var noņemt, lai ērti transportētu skrejriteni. Kreisajā pusē atrodas gaismas vadības bloks, pagrieziena signālu slēdzis, elektroniskais zvans un voltmetrs, bet labajā pusē ir displejs un pilnpiedziņas vadības bloks. Elektriskajam skrejritenim ir trīs ātruma režīmi un praktiska kruīza kontroles funkcija, ko var ieslēgt brauciena laikā.

Ja meklējat uzticamu un izturīgu ceļabiedru ikdienas braucieniem, tad Ultron X2 elektro skrejritenis ir īpaši piemērots tieši jums. Augstā uzbūves kvalitāte, pievilcīgs dizains un manevrētspēja padara šo modeli īpaši ērtu un praktisku lietošanā. Elektro skrejriteņa iegāde palīdz ietaupīt daudz laika un materiālo resursu, nemaz nerunājot par to, ka šis videi draudzīgais pārvietošanās līdzeklis ir ideāli piemērots ikdienas pilsētas braucieniem.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu