Atvaļinājuma plānošana – Aizdevums.lv dalās pieredzē

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Aiz nosaukuma Aizdevums.lv stāv aktīva komanda, kas veidojusies jau vairāk nekā 20 gadu laikā, satiekoties dažādām kolēģu pieredzēm un nemitīgi attīstoties. Darba vide ir dinamiska, tāpēc uzņēmums zina, ka atpūties darbinieks spēj būt daudz produktīvāks, spēj gūt vairāk panākumu un kopumā virzīt uzņēmumu uz izaugsmi.

Gadu laikā Aizdevums.lv izveidojis pamatīgu labumu grozu darbiniekiem, tajā skaitā ir arī papildu brīvdienas. Ar šiem un citiem darbinieku ieguvumiem, ko Aizdevums.lv kā darba devējs sniedz darbiniekiem, vari iepazīties darba sludinājumos, iespējams, kāda no esošajām vakancēm būs piemērota tieši Tev!

Aizdevums.lv sniegtās atvaļinājuma iespējas darbiniekiem

Uzņēmumā Aizdevums.lv atvaļinājumi tiek plānoti regulāri, pievēršot uzmanību katra darbinieka uzkrāto atvaļinājuma dienu skaitam. Ievērojot valstī noteikto likumdošanu, katram darbiniekam gada laikā jādodas 4 kalendāro nedēļu atvaļinājumā, ko darbinieks var izmantot pa daļām, no kurām viena daļa nedrīkst būt īsāka par 2 nepārtrauktām kalendārām nedēļām un pārējās 2 nedēļas kolēģi izlieto pēc saviem ieskatiem un vajadzības, dodas atpūtā pa nedēļai vai izmanto pa dienai. Atvaļinājumu statistika rāda, ka kolēģu aktīvākais atpūtas laiks ir vasara.

Kā papildu bonusu, Aizdevums.lv saviem darbiniekiem sniedz apmaksātu brīvdienu darbinieka dzimšanas dienā, lai svētku dienu varētu pavadīt atpūšoties pēc savas sirds patikas. Un šādi viena svētku diena pārvēršas divās, jo svētku svinēšana ar kolēģiem visbiežāk turpinās vēl nākamajā dienā!

Uzņēmums novērtē darbinieku lojalitāti, esot komandas daļai vairākus gadus. Vidējais darbinieku darba stāžs uzņēmumā ir 4 gadi. Katram darbiniekam par nostrādāto laiku uzņēmumā tiek piešķirtas apmaksātas brīvdienas par stāžu līdz pat 5 darba dienām.

Aizdevums.lv komandas darbinieki turpina mācīties, paplašināt savas zināšanas un celt savu kvalifikāciju, ko uzņēmums ļoti novērtē, sniedzot 10 apmaksātas mācību atvaļinājuma dienas. Darbinieku vidū, kuri studē, šīs atvaļinājuma dienas tiek ļoti novērtētas, jo tādējādi tiem ir iespēja laicīgi iesniegt visus studiju darbus, sagatavoties pārbaudījumiem, un veiksmīgi apvienot 2 svarīgas dzīves jomas – studijas un darbu.

Aizdevums.lv iekšējā kultūra un komunikācija paredz, ka kolēģi, kurš ir devies atvaļinājumā, par darba jautājumiem netraucē, ļaujot kolēģim izbaudīt 100% atpūtu. Uzņēmums organizē darbinieku aizvietošanu un pastiprināti pievērš uzmanību tam, lai komanda kopīgiem spēkiem spēj nosegt prombūtnē esošā kolēģa darba jautājumus. Un ne mazāk svarīgi – plānoto atvaļinājumu grafiki ir pieejami apskatei visiem kolēģiem, līdz ar to paši kolēģi un uzņēmums seko līdzi tam, lai atvaļinājumi nepārklājas un tiek nodrošināta komandas darba un biznesa nepārtrauktība.

Aizdevums.lv zina iemeslus, kādēļ nepieciešams doties atvaļinājumā

Laiks ar ģimeni – nav noslēpums, ka lielāko daļu no dienas pavadām darbā, tāpēc atvaļinājuma laikā varam pavadīt kvalitatīvu laiku kopā ar ģimeni, doties kopīgos piedzīvojumos, sarunāties un vienkārši būt kopā.

Veselības uzlabošanās – atvaļinājums sniedz uzlabojumus gan fiziskajai, gan garīgajai veselībai, tiek mazināts stress un novērsts izdegšanas risks. Garākas miega stundas, neliekot modinātāju rīta agrumā, nesteidzīga rīta kafija un savi plāni un lēmumi darīt vai izvēlēties nedarīt arī pozitīvi ietekmē labsajūtu.

Labāka koncentrēšanās spēja - kad cilvēks ir atpūties, viņš spēj labāk sakoncentrēties uzdevumiem un attiecīgi pieļauj mazāk kļūdu.

Mazāka aizkaitināmība – kad esam atpūtušies mazie ikdienas nieki nerada aizkaitināmību un uz situācijām ir iespējams paskatīties ar vēsu prātu. Nereti dažādi pārpratumi un konflikti kolēģu vidū rodas tad, kad tie ir noguruši.

Lielāka produktivitāte un motivācija – atvaļinājuma laikā mums tiek sniegta iespēja atbrīvot domas no darba pienākumiem. Atgriežoties darbā pēc atvaļinājuma, esam atpūtušies, uzkrājuši spēkus un uz darba uzdevumiem varam paskatīties no malas, ar jaunu redzējumu un enerģiju.

Prieka deva ikdienā – atvaļinājuma plānošana rada prieku ikdienā, vairāki pētījumi ir pierādījuši, ka cilvēks kļūst daudz priecīgāks pat vairākas nedēļas pirms ieplānotā atvaļinājuma vai ceļojuma.

Ja šobrīd meklē darbavietu, kur pilnveidoties profesionāli, sasniegt mērķus kopā ar komandu un plānot savu personīgo laiku atpūtai, tad aicinām ieskatīties Aizdevums.lv vakancēs.

Pievienojies Aizdevums.lv komandai!

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu