Foto ⟩ Pirmo reizi Rīgā - 100 superauto lielākā autorallija "OneLife Rally" ietvaros

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Viens no vērienīgākajiem starptautiskajiem auto notikumiem - OneLife Rally - par sestās tūres sākumpunktu izvēlējies Rīgu. 100 modificēti superauto ar unikālu dizainu un sacīkšu braucēji no 30 pasaules valstīm tiksies ar auto cienītājiem pasaulē vienīgajā atklātajā rallijā 25.jūnijā no plkst. 12.00 11.novembra krastmalā. Ieeja bez maksas.

2022.gada 25.jūnijs - 2.jūlijs

Rīga (Latvija) - Varšava (Polija) - Augstie Tatri (Slovākija) - Ļubļana (Slovēnija) - Trieste (Itālija) - Splita (Horvātija) - Portonovi (Melnkalne)

Kopš 2017.gada OneLife Rally ir pasaulē vienīgais atklātā tipa rallijs. Tas nozīmē, ka superauto nav iežogoti, ikvienam ir iespēja aplūkot automobiļus tuvāk, nofotografēties pie tiem un atsevišķos gadījumos pat iesēsties tajos. Pagājušajā gadā OneLife ralliju apmeklēja vairāk nekā 100 000 cilvēku.

Demonstrējot īpaši izstrādātus un modificētus superauto, OneLife Rally sniedz platformu automašīnu entuziastiem no visas pasaules. Šī pasākuma norisei uzmanīgi seko līdzi gan rallija cienītāji visā pasaulē, gan ietekmīgas personas, tostarp arī tāpēc, ka tas ir labdarības pasākums - katru gadu sacīkšu braucēji ziedo naudu labdarībai. Tādējādi labdarības mērķiem pirmajos piecos gados savākti vairāk nekā 50 000 eiro. Šim nolūkam ir izveidots īpašs fonds - OneLife Rally Foundation, kas paredzēts, lai palīdzētu trūcīgiem bērniem.

SUPERAUTO

Šo sestdien, 25.jūnijā, 11.novembra krastmalā būs iespēja aplūkot 100 sporta automašīnas, tostarp Ferrari, Lamborghini, Porsche, Bentley, Maserati un daudzas citas. Starp dārgākajām un ekskluzīvākajām automašīnām būs apskatāmas:

● Bugatti Chiron Pur Sport

Viena no ātrākajām automašīnām pasaulē. Tā var sasniegt maksimālo ātrumu 489 km/h. Katra Chiron Pur Sport ir individuāli pielāgota katram īpašniekam, tāpēc nav divu vienādu šādu automašīnu. Kopā radītas vien 60 šādas automašīnas. Vērtība: 5,5 miljoni eiro.

● Porsche TechArt 911 GTStreet

Ārkārtīgi rets auto, kas ražots ierobežotā 87 eksemplāru tirāžā, ar maksimālo ātrumu 350 km/h.

● Dodge Viper

Populāra izvēle ātruma un sacīkšu entuziastu vidū. Maksimālais ātrums - 332 km/h, 100 km/h ātrumu var sasniegt 3,50 sekundēs.

Foto: Publicitātes foto

VIESI

OneLife rallijā piedalās dažādu jomu auto entuziasti - uzņēmēji, uzņēmumu īpašnieki, viedokļu līderi, tai skaitā:

● Endrjū Teits (Andrew Tate)

Četrkārtējs pasaules čempions kikboksā un multimiljonārs no Lielbritānijas, sevi dēvē par īsto Džeimsu Bondu. Teitam ir vairāk nekā 20 citu superauto.

● Vitālijs Zdoroveckis (Vitaly Zdorovetskiy)

Krievu-amerikāņu YouTube personība. Viņa veidotie video kopumā ir skatīti vairāk nekā 1,8 miljardus reižu un viņa saturam ir vairāk nekā 10 miljoni sekotāju.

● Karls Runefelts (Carl Runefelt)

Zviedru kriptovalūtu investors, uzņēmējs un starptautiska sociālā ikona. Viņam ir vairāk nekā 1,5 miljoni sekotāju visās sociālajās platformās. Karls ir izveidojis globālu kriptovalūtu impēriju.

● Iļja Ravličs (Ilja Ravlic)

Slavens horvātu YouTube geimeris. Viņš kļuvis slavens, pateicoties video saturam, kurā viņš spēlē Minecraft un izdzīvošanas spēles. Viņa kanālam seko vairāk nekā 250 000 cilvēku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu