Video un audio ⟩ Uzreiz pēc Jāņiem ciemos hokeja fans Jānis - līdzjutēju saukļi, viltības un neizmērojamais patriotisms

CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Arums.
Jānis Arums. Foto: TVNET

TVNET raidierakstu sērijā "Hokeja anatomija ar Jēkabu Rēdlihu" bijušais hokejists un tagadējais "Kurbada" U-13 komandas galvenais treneris Jēkabs Rēdlihs kopā ar sporta žurnālistu Mārtiņu Kļavenieku pievērš uzmanību hokeja smalkākajām niansēm, kas ikdienā paliek nepamanītas vai ir aizmirstas. Raidījuma 26. sērijā viesojās Latvijas hokeja fans Jānis Arums.

Latvijas hokeja fani visā pasaulē izslavēti kā labākie. Kas tieši viņus par tādiem padara? Jānis Arums uzskata, ka tas ir fanātisms un komandas nenogurstoša atbalstīšana pat brīžos, kad spēle tiek zaudēta.

Jānis darbojas labi zināmajā sporta draugu klubā "Namejs", savu pirmo čempionātu klātienē viņš apmeklēja 2017. gadā, kad turnīrs notika Ķelnē.

Mārtiņš Kļavenieks (no kreisās), Jānis Arums un Jēkabs Rēdlihs.
Mārtiņš Kļavenieks (no kreisās), Jānis Arums un Jēkabs Rēdlihs. Foto: TVNET

Izrādās, ka faniem ir jābūt arī gana atraktīviem un izdomas bagātiem, lai savus atribūtus ienestu arēnā. Nereti bijušas problēmas ar bungu ienešanu hallē, bet pasaules čempionātā Tamperē apsargs esot prasījis uzrādīt Eiropas Savienības (ES) sertifikātu, ka Latvijas karogs ir oficiāli atzīts.

Sarunā ar Jāni arī par "dopinga" lietošanu fanu kustībā, naudas krāšanu visu gadu, lai aizbrauktu uz pasaules čempionātu, kā arī neiztikt bez tradicionālās rubrikas "Ātrais piecinieks".

VIDEO: "Hokeja anatomija ar Jēkabu Rēdlihu" 26. sērija

AUDIO: "Hokeja anatomija ar Jēkabu Rēdlihu" 26. sērija

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu