Putins atcērt par jokiem G7 samitā: Rietumu līderi bez krekliem izskatītos "pretīgi"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Kremļa saimnieks un kara noziedznieks Vladimirs Putins atcirta G7 samita dalībniekiem, kuri izsmēja viņa atkailinātās bildes, sakot, ka Rietumu līderi izskatītos "pretīgi" ar atkailinātu torsu, raksta ziņu aģentūra "Reuters".

Putins šādu komentāru izteica vizītes laikā Turkmenistānā ceturtdien, 30. jūnijā, atbildot uz jautājumu, kā viņš uztver Rietumu līderu zobošanos par viņu G7 samitā.

Rietumu līderi G7 samita atklāšanas dienā jokoja par to, kā viņi netradicionālā veidā varētu iebiedēt Putinu.

Lielbritānijas premjerministrs Boriss Džonsons pasmīnēja, ka G7 līderi varētu izģērbties, lai "parādītu, ka esam stingrāki par Putinu". Šādu piezīmi viņš izteica, runājot par Krievijas un Rietumu saspīlējumu saistībā ar Krievijas sākto karu Ukrainā.

Kanādas premjerministrs Džastins Trudo atjokoja, ka Rietumu līderi varētu piedalīties tādā pašā fotosesijā kā Putins, proti, "izrādot savus kailos torsus izjādē ar zirgiem".

Foto: Reuters/ScanPix

Runājot ar žurnālistiem, Putins atcirta, ka atšķirībā no viņa Rietumu līderi pārmērīgi lietojot alkoholu un nesportojot.

"Es nezinu, kā viņi iedomājas atkailināt savus torsus," viņš teica. "Bet es domāju, ka jebkurā gadījumā tas būtu pretīgs skats."

Viņš norādīja, ka, lai izskatītos tā kā viņš, "ir jāpārtrauc pārmērīga alkohola lietošana un citi kaitīgi ieradumi, jānodarbojas ar fiziskiem vingrinājumiem un jāsporto".

Gadu gaitā Krievijas diktators bieži ir fotografējies, izrādot savu kailo torsu, šīm fotogrāfijām vēlāk kļūstot par pateicīgu augsni interneta jokdariem.

Vienā no 2009. gada fotosesijām Putins bez krekla jāj ar zirgu kalnos.

2018. gadā parādījās vēl vairāk brīvdabas tematikas fotogrāfijas, kurās Putins, izģērbies līdz viduklim, makšķerēja kādā Sibīrijas ezerā.

Jau ziņots, ka Vācijas kanclers Olafs Šolcs svētdien Elmavas pilī, Vācijas Bavārijas federālajā zemē, uzņēmis pārējos G7 līderus, oficiāli atklājot trīs dienu G7 samitu, kurā galvenā uzmanība tiks pievērsta kopīgai atbildei uz Krievijas izvērsto karu Ukrainā un tā ietekmei uz pasaules ekonomiku.

G7 grupā ietilpst Vācija, Francija, Lielbritānija, Itālija, ASV, Kanāda un Japāna.

Sarunās piedalīsies arī Eiropadomes prezidents Šarls Mišels un Eiropas Komisijas (EK) prezidente Urzula fon der Leiena.

Vēl pirms samita sākuma tika paziņots, ka G7 valstis aizliegs Krievijas zelta eksportu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu