Informēs par jauna poligona izveidi un valsts aizsardzības sistēmas pilnveidošanu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Paula Čurkste/LETA

Otrdien, 5. jūlijā, plkst. 16.30 Aizsardzības ministrijā notiks preses konference, kurā aizsardzības ministrs Artis Pabriks informēs par jauna militārā poligona izveidi Latvijā, plānu papildu personāla piesaistei bruņotajos spēkos, kā arī Visaptverošas valsts aizsardzības jautājumu koordinācijas darba grupā izvirzītajiem tālākajiem darbības virzieniem.

Jau ziņots, ka 5. jūlijā aizsardzības ministrs Artis Pabriks sasaucis ministru līmeņa Visaptverošas valsts aizsardzības jautājumu koordinācijas darba grupas sēdi, attīstot un turpinot iesākto darbu pie visaptverošas valsts aizsardzības sistēmas ieviešanas.

Sēdes laikā ministri pārrunās visaptverošas valsts aizsardzības sistēmas ieviešanas progresu un turpmāko koordināciju, akcentējot arī valsts sekretāru līmeņa darba grupā dotos uzdevumus ministrijām par īstermiņa risku identificēšanu katrā nozarē.

Vienlaikus sēdes ietvaros ir plānots noteikt tālākās prioritātes visaptverošas valsts aizsardzības sistēmas ieviešanas virzībā, fokusējoties uz mērķi attīstīt sabiedrības noturību, civilo aizsardzību, kā arī veicināt kritisko pakalpojumu darbības nepārtrauktību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu