Pirmdienas horoskops: 4. jūlijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: otsphoto/Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 4. jūlijam.

AUNS

Pirmdiena sākas dinamiski. Nebūsi ar dzīvi īpaši apmierināts un gribēsi strīdēties un kritizēt. Mēģini apvaldīt straujo dabu, jo vēlāk pašam būs žēl, ka esi kādu abižojis.

VĒRSIS

Ja gribas pārmaiņas, pārskati darba sludinājumus vai biznesa variantus. Noderēs arī jaunas zināšanas - piesakies tiešsaistes kursos, atrodi kādu semināru.

DVĪŅI

Nedēļa sākas pozitīvi. Smaidīsi, bārstīsi asprātības un aizrausi kolēģus, draugus, mājiniekus. Iespējams, saņemsi dažādus uzaicinājumus: uz pasākumiem vai prezentācijām.

VĒZIS

Mācēsi sevi prezentēt un gūsi atzinību. Novērtējums jebkuram ir tīkams, bet mēģini gūt sev arī kādu labumu. Uz ātru peļņu neceri, bet ilgtermiņa pasākumi būs ienesīgi.

LAUVA

Dzirdēsi atzinīgus vārdus par savu veikumu darbā vai biznesā un tas liks lepnumā izsliet galvu. Raugies arī uz materiālo izdevīgumu, jo katram darbam sava cena.

JAUNAVA

Darbā neparedzēti pavērsieni un jauni pienākumi. Tā pēkšņi un uzreiz. Kādam jāapgūst jaunas iemaņas, kādam jāaizvieto kolēģi, kas atvaļinājumā.

SVARI

Profesionālajā jomā iespējami jauni izaicinājumi, un tas nozīmē, ka ļoti jākoncentrējas uz pienākumiem, visu laiku jābūt modram un formā. Vakarā izstaigājies.

SKORPIONS

Profesionālajās lietās liela mērķtiecība – ko vēlēsies, to arī sasniegsi. Iespējams, ar smagu darbu un ar strīdiem, bet rezultāts būs iepriecinošs.

STRĒLNIEKS

Uz jebkuru dzīves situāciju vai problēmu lūkosies caur optimisma prizmu un ātri atradīsi risinājumus. Palīdzēsi citiem, dažkārt aizmirstot par savām interesēm.

MEŽĀZIS

Tu esi nopietns cilvēks, bet atceries, ka smaids atver ceļu uz cilvēku sirdīm. Ja atļausies pajokot un no sirds pasmieties, tava autoritāte necietīs - tieši otrādi.

ŪDENSVĪRS

Lai sasniegtu rezultātu, būs krietni jānopūlas, bet tu būsi noskaņots pārvarēt jebkuras grūtības. Rezultāts priecēs pašu, un arī kolēģi vai darījumu partneri teiks atzinīgus vārdus.

ZIVIS

Profesionālajā jomā dzīvosi līdzi gan veiksmēm, gan neveiksmēm, palīdzēsi kolēģiem, uzklausīsi arī viņu privātās rūpes, un saņemsi pateicības vārdus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu