Ieva Brante atklāj, ka uzaugusi lielā nabadzībā: Mums bieži nebija ko ēst un nekādu ērtību

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijā, iespējams, populārākā juriste un Rīgas domes deputāte Ieva Brante, kura ir aktīva sociālajos tīklos un ir bieža viešņa pašmāju TV šovos, telekanāla "STV Pirmā" raidījumā "Sieviete. Personīgi" pastāstīja par saviem jaunības gadiem; visticamāk, to dēļ viņa nokļuvusi vardarbīgās attiecībās.

Ieva raidījumā atklāj, ka uzaugusi "ārkārtīgi lielā nabadzībā". "Mums tiešām bieži nebija ko ēst. Mums nebija nekādu ērtību, mēs sildījām ūdeni, lai nomazgātos. Nebija arī ledusskapja, bet par to mēs galīgi nesatraucāmies, jo nebūtu jau arī ko tajā likt..." atklāta ir Brante.

"Man gribējās saņemt mīlestību, vairāk uzmanības, es gribēju arī praktiskas lietas! (..) Lai man būtu mājas, ērta gulta ar tīriem palagiem, ledusskapis ar ēdienu. Un satikt vīrieti, kas man varētu to nodrošināt, un tāds bija mans pirmais vīrs."

Viņa stāsta, ka viņš visu, ko Brante gribējusi, varējis sniegt, tāpēc viņa nodomājusi: "Kāpēc gan ne? (..) To jau tikai pēc tam tu redzi un saproti, kāda bija izturēšanās un attieksme, tas jau tikai pēc tam parādās."

Juriste raidījumā atklāj, ka, iespējams, tāpēc viņa nemaz sākumā nebija pamanījusi, ka ierauta vardarbīgās attiecībās - vīrs viņu neesot cienījis, melojis viņai, aizskāris emocionāli un arī fiziski.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu