Slavenības uz oglēm: Zanda Zariņa-Rešetina grilē ķiplokmaizītes ar dārzeņu krēmiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Kas gan būtu latvietis, ja viņš kaut reizi nebūtu cepis šašliku vai desiņas pie dabas krūts, malkojot kādu vēsu, atspirdzinošu dzērienu? Katram no mums ir savas mīļākās receptes, bet interesanti, kādus grila ēdienus iecienījuši sabiedrībā pazīstami ļaudīs? Šoreiz TVNET rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar sertificētu fitnesa treneri Zandu Zariņu-Rešetinu gatavosim grilētas ķiploku kraukšķmaizītes ar dārzeņu krēmiem.

Zanda gardo kraukšķmaizīšu pagatavošanai izmantoja ķiploku bagetes, baziliku, mini mocarellas bumbiņas, kā arī trīs veidu “Rūdolfs” dārzeņu krēmus: “Tomāts un baziliks, “Biete un mārrutki”, “Spināti un pētersīļi”.

Bagetes vispirms tika sagrieztas šķēlēs un viegli apbrūninātas uz grila. Pēc tam Zanda tās pārzieda ar dažādu krāsu dārzeņu krēmiem, izkārtoja uz šķīvja un izdekorēja ar mini mocarellas bumbiņām un aromātiskām bazilika lapām.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šeit atradīsi Zandas gatavoto uzkodu maizīšu recepti, bet, lai uzzinātu, kā viņai veicās virtuvē, un kur atrast motivāciju veselīgi ēst un sportot, noskaties video!

Foto: Zanda Zariņa-Rešetina gatavo grilētas ķiploku kraukšķmaizītes ar dārzeņu krēmiem

Raksts tapis sadarbībā ar "Rūdolfs".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu