Mūrniece pirmo reizi kameru priekšā parāda savu mīļoto vīrieti (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānšāviņš no video

Ar tagadējo mīļoto Edgaru bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece bija pazīstama jau sen, taču ilgu laiku saskatījusi viņā tikai patīkamu cilvēku un labu draugu. Taču Edgars sievietē bija ieskatījies nopietnāk, un viņam arī pieticis neatlaidības un pacietības savu mīļoto sagaidīt un galu galā – pārliecināt. “Es pa vidu vēl paspēju apprecēties un izšķirties” – par abu attiecību sarežģītajiem līkločiem jaunajā šovā “Iečeko slavenību” iesmej Linda.

“Esmu laimīga – beidzot man ir kārtīgs, stabils vīrietis, kurš nemēģina ievākties manā dzīvoklī, aizņemties mašīnu vai kā citādi gūt materiālu labumu,” savā priekā par jaunajām attiecībām jaunajā šovā “Iečeko slavenību” dalās uzņēmēja, bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece.

Mūrniece pastāstīja, ka beidzot viņai ir vīrietis, kurš nemēģina, kā tautā saka, uzsēsties uz kakla. Viņasprāt, atrast mīļoto cilvēku 20 gadu vecumā ir viegli, bet viņas vecumā lielākoties pieejamas ir sēnalas, ne graudi.

Atgādinām, ka jaunais šovs “Iečeko slavenību” skatāms otrdienās un ceturtdienās tikai internetā – 1188 Play, un tajā Andris Bulis ik reizi tiekas ar kādu populāru cilvēku, lai “iečekotu”, kā sabiedrības krējums dzīvo, izklaidējas un bauda vasaru kopā ar saviem tuvajiem.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu