Vien nedēļu pēc iestāšanās Pīlēna biedrību pametusi Meņģelsone

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Latvijas Darba devēju konfederācijas ģenerāldirektore Līga Meņģelsone.
Latvijas Darba devēju konfederācijas ģenerāldirektore Līga Meņģelsone. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Līga Meņģelsone ir nolēmusi pārtraukt savu dalību Ulda Pīlēna iniciētajā biedrībā "Apvienotais Latvijas saraksts", informēja uzņēmēja.

Viņa norādīja, ka pieņēmusi lēmumu par biedrības pamešanu rūpēs par Latvijas Darba devēju konfederācijas politisko neitralitāti.

Meņģelsone bija atsaukusies Pīlēna aicinājumam veidot profesionāļu domnīcu un, sniedzot savu intelektuālo un profesionālo ieguldījumu, ar savu piemēru mudinātu sabiedrību, īpaši uzņēmējus, būt pilsoniski aktīviem, atzīmēja uzņēmēja.

"Es ticu, ka šīs biedrības un citu līdzīgu iniciatīvu pamatā ir cēli mērķi, kas sekmēs drosmīgus lēmumus Latvijai tik nozīmīgā laikā. Šobrīd mums visiem ir jābūt vienotiem un jāsadarbojas, lai mūsu valsts un iedzīvotāji būtu drošībā," pauda Meņģelsone, piebilstot: "Es atbalstu domnīcu konceptu kā ideju radīšanas, intelektuālā potenciāla koprades vidi mūsu valsts attīstībai un ceru, ka Latvijā veidosies arvien vairāk šādu iniciatīvu, līdzīgi kā tas notiek citviet Eiropā un pasaulē."

Tāpat uzņēmēja atgādināja, ka viņa nestartēs Saeimas vēlēšanās. Viņas profesionālās darbības prioritāte ir un būs Latvijas Darba devēju konfederācija un tās biedru interešu pārstāvniecība, pauda Meņģelsone.

1.jūlijā LETA vēstīja, ka biedrībai "Apvienotais Latvijas saraksts" pievienojušies tādi jomu pārstāvji un speciālisti kā militārais analītiķis Igors Rajevs, kādreizējā "Grindeks" attīstības sektora direktore Kintija Barloti, uzņēmēja, Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) ģenerāldirektore Līga Meņģelsone un citi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu