Svētdienas horoskops: 10. jūlijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 10. jūlijam. 

AUNS

Šodien labprāt nesteidzīgi darbosies mājas saimniecībā, rūpēsies par ģimeni, apciemosi vai sazināsies ar vecākās paaudzes radiniekiem. Attiecībās jāgādā par saskaņu.

VĒRSIS

Daudz enerģijas un rīta cēliens sākas aktīvi: kurp doties? Ko darīt? Vislabākais laika pavadīšanas veids šodien būtu sportiskas un kustīgas aktivitātes brīvā dabā.

DVĪŅI

Pārdomas var rasties saistībā ar privāto dzīvi – ja viedokļi atšķiras, esi tolerants pret otrās pusītes domām. Ja šobrīd esi viens, tad padomā, kāda ir tava attieksme pret attiecību veidošanu.

VĒZIS

Jāparūpējas par tuviniekiem. Mājiniekus palutinot ar gardām maltītēm, un ar tiem, kas svešumā, sazinoties tiešsaistē. Kad pārliecināsies, ka viss kārtībā, velti laiku sev un mīļotam hobijam.

LAUVA

Ir tik labi brīvdienā ilgāk pagulēt, paslinkot... Taču ģimene vai draugi vēlēsies kaut ko kopā pasākt un nekāda vaļošanās vienatnē nesanāks. Pozitīvu enerģiju sniegs kopīgs izbrauciens.

JAUNAVA

Izskatās, ka jaunnedēļ darba netrūks, tāpēc lēnītēm viss jāsaplāno. No rīta vēl gribēsies kaut kur izkustēties, bet jau no pēcpusdienas sēdēsi pie darbu plānotāja.

SVARI

Perfekti izpratīsi cilvēkus un viņu nodomus. Nevarēs tev melnu par baltu iestāstīt un otrādi. Nekautrējies paust savus uzskatus, lai izvairītos no neskaidrām situācijām nākotnē.

SKORPIONS

Dinamiska diena, kas paskries ļoti ātri. Atklāsies, ka steidzami jāpaveic kādi mājas darbi, jāpalīdz radiniekiem un vispār jādara vairākas lietas vienlaikus.

STRĒLNIEKS

Ļoti svarīga attiecību tēma. Ja esi ar kādu kopā, tad jūtas uzvirmos ar jaunu sparu. Savukārt brīvajiem ļaudīm iespējam liktenīga tikšanās, kas atnes kardinālas pārmaiņas.

MEŽĀZIS

Sirdslietās daudz emociju un simpātiju dzirkstis. Kādam dzīve var sagriezties virpulī kā jautrs, krāsains karuselis. Ģimenes cilvēkiem apspriežami saimnieciski nākotnes plāni.

ŪDENSVĪRS

Daudz darāmā mājās: kaut kas jāparemontē, jāsakārto, jāsapoš. Ja ir dārzs, tad tā sakopšanai arī roka pieliekama. Vakarā vajadzētu pārlūkot un saplānot nākamās nedēļas darbus.

ZIVIS

Izej sabiedrībā un satiecies ar draugiem. Tas dod pozitīvas emocijas, iepazīsies ar interesantām personībām un labi atpūtīsies. Kādam iespējama tikšanās ar simpātisku cilvēku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu