"Vai būšu laba māte?" Pornozvaigzne, kas apprecējās ar latviešu parkūristu, nobažījusies par jauno lomu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/pashatheboss, hellorileyreid

Amerikāņu pieaugušo filmu zvaigzne Railija Rīda (īstajā vārdā Ešlija Metjūsa), kura vasaras sākumā dāvāja meitu daugavpilietim, parkūristam Pāvelam Petkunam, īpaši atklātā ierakstā izklāstījusi grūtniecības aizkulises.

Rīda vietnē "Instagram" dalījusies ar foto no grūtniecības laika un atklāj, ka sākotnēji baidījusies no mātes lomas.

"Kad es uzzināju, ka esmu stāvoklī, es pārbijos. Es iepriekš esmu pārdzīvojusi spontāno abortu un man bija bail atkal sacerēties par gaidāmo bērniņu. Tāpat man bija bail par to, vai būšu laba māte. Vai spēšu nodrošināt savam bērnam kvalitatīvu dzīvi? Vai esmu gatava?" saviem sekotājiem atklāj Rīda.

Jaunā māmiņa atzīst, ka vienmēr priecājas par citu grūtniecības paziņojumiem, taču pati baidījās to atklāt publiski. "Man bija tik ļoti bail. Taču tad, kad es to pateicu savam vīram, kas bija tanī pat dienā, varbūt piecas minūtes vēlāk, es sapratu, ka viss būs kārtībā. Viņa patīkamais satraukums man pielipa kā vīruss. Es apzinājos, ka mēs esam lieliska komanda, labākā, kāda vien iespējama. Mēs mīlēsim mūsu bērnu mūžīgi un nodrošināsim viņam veselīgu dzīvi."

"Esmu mūžīgi pateicīga savam partnerim par to, ka man bija lieliska grūtniecība pieredze un pateicīga savam ķermenim, ka tas ļāva man iznēsāt veselīgu, skaistu meitiņu," nobeigumā raksta Rīda.

Jau ziņots, ka Rīda un Petkuns, kuri apprecējās pagājušā gada vasarā, gadu pēc kāzām kļuva par meitas Emmas vecākiem.

Pāvels Petkuns jeb Paša ir dzimis 1992. gadā. Paša ir populārs parkūrists, kas savu karjeru sportā sācis 2009. gadā. Sportistu atbalsta "Red Bull", un viņš ir aktīvs sociālo tīklu lietotājs, piemēram, "Instagram" viņam seko vairāk nekā 1,4 miljoni fanu. Tāpat karstgalvis aktīvi dalās ar savām sporta veiksmēm un piedalās trakos sociālo tīklu izaicinājumos.

Ešlija Matjūsa, profesionāli pazīstama kā Railija Reida, ir amerikāņu pieaugušo filmu aktrise. Pirms stāšanās pieaugušo filmu nozarē 2010. gadā 19 gadu vecumā viņa strādāja par striptīzdejotāju. Kopš tā laika viņa ir ieguvusi daudzas balvas, tostarp 2016. gada AVN balvu kā gada sieviešu izpildītāja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu