Bijušais Džošua pretinieks: Es liktu uz Usiku

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais britu boksa smagsvara Entonija Džošua pretinieks Džozefs Pārkers uzskata, ka revanša cīņā pret Oleksandru Usiku uzvaru svinēs Ukrainas boksa zvaigzne.

Abu bokseru otrā cīņa risināsies 20. augustā Saūda Arābijas pilsētā Džidā.

Pirmajā duelī, kas pērn septembrī norisinājās Londonā, Usiks pēc tiesnešu lēmuma izcīnīja uzvaru (117-112, 116-112, 115-113), savā īpašumā iegūstot Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) čempiona jostas.

Foto: Usiks uzvar Džošua un iegūst smagsvaru čempiona jostas

"Klausieties, tā būs lieliska cīņa. Džošua ir jauna komanda, kas jau ir interesanti, jo nav daudz informācijas par viņa gatavošanos. Medijiem nav zināms, pie kā viņi strādā," intervijā "YouTube" kanālam "iFL TV" sacīja Pārkers. 

Jaunzēlandes bokseris Pārkers savas karjeras laikā aizvadījis 32 cīņas, kurās divreiz piedzīvojis zaudējumu. Vienā no tām pret Džošua 12 raundu cīņā. 

"Usiks ringā dosies ar lielāku pārliecību. Un es šobrīd liktu uz viņu. Pirmo cīņu viņš uzvarēja dominējošā veidā. Ja viņš būs tikpat pārliecināts par saviem spēkiem, tad izdarīs savu darbu," pauda Pārkers.

35 gadus vecais Usiks profesionāla boksera karjerā ir nepārspēts - 19 uzvaras, no kurām 13 izcīnītas ar pretinieka nokautu. Ukrainis arī sarūpējis karjerā vienīgo zaudējumu Latvijas bokserim Mairim Briedim, kad viņš vēl cīnījās svara kategorijā līdz 90,7 kilogramiem.

Džošua, kuram ir 32 gadi, karjerā piedzīvojis divus zaudējumus. 2019. gadā viņš negaidīti piekāpās meksikāņu izcelsmes ASV bokserim Andijam Ruisam junioram, bet pēc tam britam izdevās revanšēties un atgūt pasaules čempiona jostas. Džošua kontā ir 24 uzvaras (22 nokauti).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu