Darbam Satversmes aizsardzības birojā saņemti vairāki simti pieteikumu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Atsaucība, piesakoties uz Satversmes aizsardzības biroja (SAB) maija beigās izsludināto analītiķa vakanci, bijusi negaidīti liela - birojs saņēmis vairākus simtus pieteikumu no visdažādāko jomu pārstāvjiem.

Visi iesūtītie pieteikumi ir izvērtēti un uz tiem sniegta rakstiska atbilde. Vairāki no kandidātiem atlasīti dalībai amata konkursa tālākajās kārtās.

SAB pateicas visiem, kuri pieteicās uz vakanci. "Ar gandarījumu atzīstam konkursu par veiksmīgi izdevušos. Priecājamies, ka interese par darbu SAB ir bijusi tik liela, un ceram, ka jaunie kolēģi, kas uzsāks darbu birojā, šeit varēs veiksmīgi realizēt savas profesionālās spējas un dot būtisku ieguldījumu valsts drošības stiprināšanā," norādīja birojā.

Jau ziņots, ka maija beigās SAB pirmo reizi pastāvēšanas laikā publiski aicināja potenciālos darbinieku kandidātus pievienoties biroja komandai. Ņemot vērā dienesta specifiku, SAB pats uzrunāja potenciālos kandidātus, tomēr maija beigās SAB aicināja savai komandai pievienoties analītiķus.

SAB ir viena no trīs valsts drošības iestādēm. Biroja galvenie uzdevumi ir izlūkošana, pretizlūkošana un valsts noslēpuma aizsardzība. Birojs nodrošina valsts augstākās amatpersonas ar informāciju, kas nepieciešama Latvijas nacionālās drošības stiprināšanai un aizsardzībai pret ārējiem un iekšējiem apdraudējumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu