Elīnas Gluzunovas dzīvesbiedrs ar kāzām negrasās steigties (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šova "X Faktors" trešās sezonas uzvarētāja, influencere un manikīra speciāliste Elīna Gluzunova maija izskaņā atklāja, ka pēc skandalozās šķiršanās gada sākumā atjaunojusi attiecības ar trīs bērnu tēvu Artjomu Gluzunovu. Nu šovā "Iečeko slavenību" Gluzunovs izteicies par abu nākotnes plāniem. 

Šova vadītājs, aktieris Andris Bulis sarunā ar Artjomu Gluzunovu iztaujāja viņu gan par šķiršanos, gan to, vai abi ar Elīnu kaļ kāzu plānus.

"Tas bija pamatīgs trieciens man. Es tak nevarēju klusēt!" par skaļajiem paziņojumiem šķiršanās laikā izsakās Artjoms. Viņš tā rīkojies, jo Elīna esot nobloķējusi viņa numuru un viņam pat neesot bijusi iespēja komunicēt ar bērniem.

Uz Buļa jautājumu, vai Artjoms lūdza Elīnai piedošanu, viņš atbildēja: "Neatceros, bet laikam prasīju..."

Iepriekš Gluzunova intervijā TVNET Grupas tiešsaistes žurnālam "Klik" sacīja, ka jautājums par kāzām ir jāadresē Artjomam. "Šis jautājums ir jāadresē manam dzīvesbiedram, nevis man, jo es šajā jautājumā neko nevaru ietekmēt. Es nesaku nē. Kura sieviete gan nevēlas apprecēties un uzvilkt reiz balto līgavas kleitu, lai ietu pie altāra!? Manuprāt, ikviena sieviete to vēlas. Bet mūsu gadījumā, kad tas notiks, tas ir mana dzīvesbiedra rokās," sacīja Gluzunova.

Nu Artjoms atklāj, ka ar kāzām tomēr vēl nesteidzas. "Es domāju, ka kaut kādai pauzei jābūt. Atkal ir vajadzīgs jauns gredzens, vajadzīga jauna scēna, ko es atkal nemāku izdarīt..." atklāts ir Artjoms.

Kad Bulis norādīja, ka varbūt gredzens nemaz nav galvenais un kāzas var sarīkot arī bez draugiem un līksmām svinībām, Artjoms aizdomājas: "Gada laikā kaut ko jādomā būs. (..) Jāizveido normāla atmosfēra beidzot. Vienā brīdī es varu pateikt: davai, maucam!"

Sarunas noslēgumā vīrietis gan uzsver, ka abi ar Elīnu mīl viens otru.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu