FOTO Ar ugunīgu repera A$AP Rocky šovu izskan festivāls "Positivus 2022"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Sestdien, 16. jūlijā, ar repera A$AP Rocky (īstajā vārdā Rakīms Meijers (Rakim Mayers)) uzstāšanos izskanējis 14. "Positivus" festivāls. 

A$AP Rocky ir viens no pēdējo gadu hiphopa mūzikas virziena noteicējiem. Viņš kļuva par pirmo franču modes nama "Dior" afroamerikāņu izcelsmes reklāmas seju. Repera otrais studijas albums "At.Long.Last.A$AP" (2015) pārdots vairāk nekā 1,4 miljons vienību un ieguvis platīna statusu. Kino kritiķu iecienītā filma "Dope" ar mūziķa dalību tajā pirmajā nedēļas nogalē ierindojās ASV skatītāko filmu Top 5. 2016. gadā reperis kļuva arī par "MTV Labs" radošo direktoru.

Repera portfolio ir pilns ar vērienīgiem mākslas, modes, kino, televīzijas industriju projektiem. Viņa ilgi gaidītais debijas albums "Long.Live.A$AP" (skat. TVNET recenziju šeit) pie klausītājiem nonāca 2013. gadā ar pavadošo singlu "Goldie." Veiksmīgajam debijas ierakstam sekoja 2015. gada studijas albums "At Long Last A$AP", kas ierindojās albumu topu pirmajā vietās. 2018. gadā "A$AP Rocky" trešais solo albums "Testing" (2018) ierindojās "Billboard 200" albumu 4. vietā. 2019. gada aprīlī "A$AP Rocky" un Joey Bada$$ ierakstīja kopēju skaņdarbu "Too Many Gods", kas tika iekļauts "For the Throne: Music Inspired by the HBO Series Game of Thrones" dziesmu apkopojumā.

Jau ziņots, ka festivāls "Positivus" šogad pirmo reizi norisinājās Lucavsalā. Divu dienu garumā bija baudāma nebijusi un krāšņa mūzikas programma, kino klasika un aizraujošas aktivitātes koncertu starplaikos. Festivālā uzstājās tādi pasaules līmeņa mākslinieki kā A$AP Rocky, Megan Thee Stallion, Jamie xx, The Avalanches (DJ Set), Caribou, Asaf Avidan, Yves Tumor, Thundercat, Bas, kā arī pašmāju mūzikas zvaigznes ansis, Eirovīzijas sensācija "Citi zēni", Arturs Skutelis, rolands če un daudzi citi. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu