Notikums, kas jāapmeklē katram mārketinga un komunikācijas profesionālim!

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Jēgpilns saturs sociālajos medijos? Kā veidot iedarbīgus tekstus? Zīmolu komunikācija krīzes apstākļos? 7 tipiskākās kļūdas dizainā? Radošuma aizsardzība – biežāk pieļautās kļūdas? Kādas ir mārketinga tendences 2023? Tie ir tikai daži jautājumi, kuri tiks apskatīti šīs vasaras mārketinga un komunikācijas festivālā Marketing Shake 2022!

Šī gada 11. augustā Rīgā, Business Garden Riga pagalmā, svinot savu 5. gadadienu, notiks ikgadējais mārketinga un komunikācijas festivāls Marketing Shake 2022, kurā pirmo reizi festivāla programmā ir iekļautas 3 praktiskās darbnīcas – Tekstu veidošana, Digitālais mārketings un Iekšējā komunikācija, kurās atzītu ekspertu un profesionāļu vadībā būs iespēja papildināt savas prasmes un zināšanas.

Šī gada festivāla vadmotīvs ir radošums. Jauns skatu leņķis, neparasts redzējums un svaigas idejas – tikai tā spēsim rast atbildes uz šodienas izaicinājumiem.

Zīmolu vēstnieku un zīmolu sadarbība ilgtermiņā, veidojot uzticamu informācijas avota reputāciju, kā arī influenceru ietekmes tālāks pieaugums, mazinoties sabiedrības uzticībai tradicionālajiem informācijas avotiem. Pieaugs interaktīvais saturs, jo patērētāji savos interneta klejojumos kļūs arvien neatkarīgāki, un uzņēmumiem būs jāvelta vairāk laika un pūļu, lai palīdzētu viņiem atrast to, ko viņi meklē. Covid-19 ietekmē darba vide tiks definēta no jauna, un tas būs domāšanas veids, nevis tikai darba vieta.

Marketing Shake lektori mēģinās rast atbildes gan uz šiem, gan citiem jautājumiem. Kā piepildīt sociālos medijus ar jēgpilnu saturu, nevis informatīvo troksni? Radošums kā vadības stils, un vai zīmola izveide var būt viena cilvēka darba rezultāts? Kā veidot saikni starp zīmolu un cilvēkiem, komunicējot krīzes apstākļos?

Festivāla partneri: EHR mediju grupa, Balticovo, Somersby, Paulig, Santa Maria, Urberg un Business Garden Riga.

Pēc saturīgas un viedokļiem bagātas dienas varēs jautri pavadīt laiku “Rīgas Modes” vakara koncertā un ballītē kopā ar Dj Stocka. Īpašais bonuss dalībniekiem un darbnīcu apmeklētājiem – uz vakara ballīti bez ieejas maksas varēs ņemt līdzi arī draugu vai pat divus!

Festivālu organizē mārketinga un notikumu aģentūra WE ARE VERY. Reģistrēties un uzzināt vairāk par Marketing Shake 2022 iespējams festivāla mājaslapā.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu