Pēc seksa spēles viesnīcā miris atrasts bijušais Anglijas izlases regbists (4)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: twitter.com

Bijušais Anglijas regbija izlases spēlētājs Rikijs Bibijs atrasts miris pēc seksa spēles kādā no Florences luksusa viesnīcām, vēsta izdevums "The Sun".

Itālijas policija vēsta, ka Bibijs dzīvību, visticamāk, zaudējis seksa spēles laikā. Viņš mira 40 gadu vecumā. 

Bibijs ar savu partneri atradies atvaļinājumā Itālijā. Pāris piektdienas vakarā ieradies viesnīcā labā noskaņojumā, bet no rīta no istabas izskrējusi sieviete, kurai uz ķermeņa bijušas asinis. Viņa saukusi pēc palīdzības. Taču jau tobrīd bijušais sportists esot bijis bez dzīvības pazīmēm. 

"The Times" vēsta, ka Bibijs, visticamāk, piedzīvojis sirdslēkmi seksa spēles laikā. Policija gan neizslēdz vardarbību ģimenē. Izmeklēšana turpinās. 

Viesnīcas darbinieki iepriekšējā vakarā no istabiņas dzirdējuši kliedzienus. Nākamajā rītā Bibijs atrasts miris. "The Sun" ziņo, ka bijušā regbista ķermenim nav bijis savainojumu pazīmju. 

"Viņam nebija acīmredzamu savainojumu, kas varētu izraisīt viņa nāvi, un notikušajā nebija iesaistīta trešā persona," "The Sun" norādījis kāds avots. 

43 gadus vecajai sievietei veikta operācija, jo viņa zaudējusi daudz asiņu. 

Bibijs savu profesionālo karjeru sāka 2001. gadā Viganas "Warriors" komandā. Anglijas izlases rindās viņš aizvadīja trīs mačus. Savainojumu dēļ Bibijs karjeru noslēdza 2012. gadā. 

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu