Durvis vēris grupas "Dziļi violets" dalībnieku bārs; ļaudis sajūsmina kokteiļu nosaukumi (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Uz lielveikala jumta koncertu sniedz grupa "Dziļi violets"
Foto: Uz lielveikala jumta koncertu sniedz grupa "Dziļi violets" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Grupas "Dziļi violets" mūziķi Nauris Brikmanis un Valters Osis pievērsušies uzņēmējdarbībai un vēruši durvis savam bāram un vasaras terasei.

Sarunā ar izdevumu "Kas Jauns" Brikmanis atklāj, ka jau no jaunības sapņojis par savu restorānu. 

Nu Rīgas centrā durvis vēris bārs un vasaras terase, kam dots grupas nosaukums, proti, "Dziļi violets". "Paši nesām kūdras maisus un ar melnām rokām stādījām, jo vēlējāmies, lai šī vieta ir tiešām mūsu pašu radīta," saka Brikmanis.

"Būsim šeit klātesoši arī tad, kad būsim koncertos. Citā laikā arī paši darbosimies aiz bāra letes. Bārs ir pilns ar mūzikas instrumentiem, un mūsu viesiem spīd regulāri akustiski koncerti," sola "Dziļi violets" solists Brikmanis.

Mūziķis Ralfs Eilands, ciemojoties jaunajā bārā, saviem "Instagram" sekotājiem atklāj, ka bāra dzērienu kartē ir kokteilis par godu viņam.

Atbildot uz īso stāstiņu, kāds Eilands sekotājs izrādīja sajūsmu par šo godu, rakstot: "Tagad varēšu teikt, ka iepriekšējā naktī apreibu no Ralfa Eilanda."

Attēlā redzams, ka ne tikai Eilanda vārds ir dzērienu kartē -  tur ir arī kokteiļi par godu grupai "Dziļi violets", Kasparam Breidakam, DJ Kārlim Ķilkutam, Jānim Skutelim, Sandai Dejus, Aivim Ceriņam.

"Šotu" dzērieni nosaukti par godu Baibai Sipeniecei-Gavarei, Kozmenam un Vijas tantei. 

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" 19. jūlija numurā!

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu