Foto Pieci Latvijas šefpavāri apvienojuši spēkus un izveidojuši ēdiena līdzņemšanas restorānu (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Postimees

Investējot vairāk nekā 50 000 eiro, vairāki Latvijas šefpavāri izveidojuši līdzņemšanas restorānu "Chef’s Box".

Restorāns ceturtdien atklāts "Neste" degvielas uzpildes stacijā Pārdaugavā, informēja degvielas tirgotāja SIA "Neste Latvija" pārstāvji.

Mērķis ir izveidot "Chef’s Box" restorānu ķēdi ar vairākām vietām visā Latvijā. Tuvākā gada laikā plānots atvērt vēl divus līdz trīs līdzņemšanas restorānus "Neste" DUS tīklā Rīgā un Pierīgā.

"Chef’s Box" radījuši šefpavāri Lauris Aleksejevs ("36.līnija"), Māris Jansons ("Kest"), Mārtiņš Sirmais ("Ramen Riga"), Andris Rūmītis ("Hercogs Garden") un Kristīne Vīksna ("Tower Cafe").

SIA "Box" reģistrēts 2021.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2800 eiro, liecina "firmas.lv" informācija. Kompānijas īpašnieki ir Aleksejevs (50%) un Kaspars Gulbis (50%). Savukārt Jansons, Sirmais, Rūmītis un Vīksna ir uzņēmuma sadarbības partneri, kuri saņem samaksu par piegādātajām maltītēm, noskaidroja aģentūra LETA.

"Chef’s Box" ēdienkartē pieejami šo šefpavāru radīti un viņu restorānos iecienīti ēdieni. Kā norāda Aleksejevs, "ja pandēmijai vispār bija kāds pozitīvs efekts uz restorānu jomu, tad tā ir iedvesma un spars, kas virknei pavāru pavēris jaunas iespējas - jaunus restorānus reģionos, nebijušus piegādes konceptus un citus risinājumus". Arī "Chef’s Box" radies kā pirmais vairāku pavāru sadarbības projekts.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu