Aija Andrejeva par to, kam nevari būt gatavs pirms laika

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

26. jūlijā Dzintaru koncertzālē notiks "Zelta Mikrofona" laureātu koncerts, kurā piedalīsies arī dziedātāja Aija Andrejeva. Gatavojoties notikumam, Aija dalījās atmiņās par "Zelta Mikrofonā" piedzīvoto.

“Zelta Mikrofons” dziedātājai saistās ar tradīciju - Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas viņa skatījusies jau bērnībā. Tagad tā ir iespēja satikt savus kolēģus un pavadīt labi laiku. Pirmo reizi pati piedalījusies 2009. gadā. Dziedātāja stāsta: “Toreiz ceremonija notika Operā un es uzstājos kopā ar Uldi Marhileviču - izpildījām dziesmu “Vēl”.

Dažreiz atskatos uz šo video ierakstu. Un, atceroties to atbildības sajūtu un uztraukumu, kas bija toreiz - atrodoties pirmo reizi uz mūzikas gada balvas skatuves, lepojos ar mazo Aiju.”

Noskaties!

Komiskas atmiņas dziedātājai saistās ar 2019. gada “Zelta Mikrofona” ceremoniju, kad Aija prezentēja dziesmu “Bāc”, piedaloties arī gospeļkorim “GG Choir”. Priekšnesumā bija plānots izmantot Dailes teātra paceļamo grīdu, lai kora meitenes dziesmas kulminācijā parādītos uz skatuves. Mēģinājumos viss noritēja veiksmīgi, tomēr tiešraides laikā notika pretējais.

Aija atceras: “Es dziedu un jūtu, ka kaut kas nav kārtībā - skatuve neceļas un meitenes sēž kaut kur Dailes teātra pagrabā. Domāju - smieties vai raudāt? Kora meitenes arī bija satraukušās, ka netiek uz skatuves. Rādu ar roku un skatos uz izrāžu vadītāju, lai ceļ to skatuvi augšā, bet viņa skatās uz manis un saka, ka nedzird. Izrādījās, viņa nebija sadzirdējusi laika atskaiti pirms skatuves pacelšanas. Šīs atskaites tiešraides laikā vienkārši neesot bijis. Lūk, šādas lietas vienkārši nevar paredzēt un izmēģināt.”

Noskaties!

26. jūlijā Dzintaru koncertzālē uz vienas skatuves satiksies Latvijas mūzikas zvaigznes: “Prāta Vētra”, “Instrumenti”, Intars Busulis, Laima Vaikule, “Dzelzs Vilks”, Aija Andrejeva, Lauris Reiniks, Aminata, Agnese Rakovska, OZOLS, Normunds Rutulis, Jānis Stībelis, Olga Rajecka, “Rīgas Modes”, “Inokentijs Mārpls”, “Pienvedēja Piedzīvojumi”, ansis, Evija Vēbere, Kristīne Pāže, BŪŪ, “Citi Zēni”, “Knīpas un knauķi”.

Skanēs lielākie hiti un svaigākie pirmatskaņojumi, būs īpaši šim vakaram sagatavoti priekšnesumi. Biļetes nopērkamas vietnē ekase.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu