Gaidāmi izaicinājumi un veiksme naudas lietās. Nedēļas horoskops.

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Nedēļas horoskops no 25. līdz 31. jūlijam.

AUNS

Darbā liela rosība. Būsi pirmajās rindās, parādīsi savu varēšanu un priecāsies par panākumiem. Tīkami atrasties uz uzvaras pjedestāla un dzirdēt aplausus, kas veltīti tieši tev. Pie sasniegtā neapstājies, bet domā par jauniem plāniem. Interesantas idejas par peļņu, un viss tikai tavās rokās. Nepaļaujies uz citiem, jo solījumi, kas birst kā no pārpilnības raga, bieži vien nav pat plika graša vērti. Nedēļas nogalē vari pievērsties mājas lietām: kārtot, izdaiļot, šmorēt un konservēt. Svarīga arī sirdslietu tēma. Centies uzklausīt un izprast.

VĒRSIS

Grūtības tevi nebaida, jo dzīvē esi daudz pieredzējis un ar cītīgu darbu un neatlaidību vairumā gadījumu situācijas atrisinājis. Varbūt šobrīd nepieciešamas jaunas zināšanas, jo dzīve traucas uz priekšu gaismas ātrumā, tehnoloģijas attīstās, parādās ziņas par jauniem un jauniem zinātnes atklājumiem. Jāprot šajā telpā orientēties. Tāpēc ielūkojies tiešsaistes kursu vai mācību iestāžu programmās. Ja nāk kāds vilinošs karjeras piedāvājums, tad vajag ievākt informāciju. Ļoti iespējams, ka viss nav tā, kā izskatās.

DVĪŅI

"Nauda dzīvē nav galvenais," cilvēki mēdz sacīt. Tomēr tā sniedz brīvības sajūtu – tas arī ir fakts. Patlaban vajadzētu izvērtēt savus finanšu resursus: ienākošos maksājumus, izdevumus un nākotnes prognozes. Varbūt jāmeklē jauni peļņas varianti vai jārunā par algas pielikumu. Fortūna rāda labvēlīgu vaigu. Par savām iecerēm gan plaši nestāsti, jo dažkārt cilvēki mēdz būt skaudīgi. Brīvajā laikā ar prieku nodosies mājas darbiem un rūpēsies par saviem mīļajiem. Sekmīgi saimniecības darbi, taču vajag arī izklaides – prieku sagādās izbrauciens.

VĒZIS

Inteliģence, laipnība un tīkama komunikācija ir tavi trumpji, kas palīdzēs atrisināt visdažādākās situācijas. Var rasties kādi sarežģījumi, ja kārtojamas darīšanas iestādēs, taču kapitulēt nevajag. Iedarbini savas "vēža spīles" un neatkāpies. Ja iznākums rādās nelabvēlīgs, atliec darīšanas uz vēlāku laiku. Darbā vai biznesā gan veiksmes periods. Kaut arī dziļākajā būtībā esi konservatīvs cilvēks, šobrīd vajag ļauties trakām idejām – tās vairos ienākumus. Nedēļas nogalē baudi vasaru un brīvības sajūtu.

LAUVA

Vēlme darboties un parādīt savu varēšanu. Saņemsi atzinīgus vārdus, taču jābūt uzmanīgam ar jaunu kontaktu veidošanu. Izvērtē, kāpēc kāds ļoti vēlas ar tevi sadarboties vai draudzēties. Ne vienmēr nolūki patiesi, un labs palīgs tev būs intuīcija. Finanšu lietās jaunas idejas un jaunas iespējas, bet vadības groži jātur pašam savās rokās. Kādā brīdī var rasties sajūta, ka nezini visu to, ko vajadzētu zināt. Izeja ir! Tiešsaistē atrodami kursi, semināri un lekcijas, kas lieti noderēs. Brīvajā laikā jāpievēršas attiecību tēmai.

JAUNAVA

Tev patīk racionāla pieeja un lietu kārtība, taču šajā nedēļā savas korekcijas var ieviest emocijas. Ja viss lieliski, tad sirds gavilē. Ja kādas problēmas, tad dvēselē savelkas negaisa mākoņi. Lai gūtu līdzsvaru, vēlams pēc darba doties garākās pastaigās, kā arī neformālā gaisotnē pie kafijas tases, smūtija vai vīna glāzes izrunāties ar kolēģiem par problēmām. Svarīga arī attiecību tēma. Vasaras vakari pilni reibinošu kaislību. Kādam iepazīšanās, kas dzīvi griež virpuļos. Kādam jaunas krāsas senā kopā būšanā.

SVARI

Tevī mīt radošais gars un prātā neskaitāmas idejas. Nekautrējies tās likt lietā. Patlaban labs laiks domubiedru meklējumiem un var rasties iespējas atrast uzticamus cilvēkus, kas ir gatavi kopā ar tevi doties pretī uzvaras virsotnēm. Lielisks laiks karjerai un profesionālajai izaugsmei. Taču atceries, ka idejām sava cena un par tām reti kāds grib maksāt. Finanšu jautājumus vajag apspriest racionāli un ar vēsu prātu. Sirdslietās iespējami sarežģījumi. Par to, kas sakrājies, ir jārunā, jo neviens jau nevar no acīm nolasīt emocijas.

SKORPIONS

Precīza plānošana ir panākumu garants. Tev ar to nav problēmu, jo padomā vienmēr vairākas ideju realizācijas versijas. Planētas rāda labvēlīgu vaigu, lai tu varētu piepildīt savas ieceres darbā vai biznesā. "Viens nav karotājs," vēsta sens teiciens, un šobrīd svarīgi, kas ir tie cilvēki, kuri vēlas sadaroties. Visiem solījumiem netici uz vārda un potenciālos partnerus izvērtē. Var gadīties, ka viens vēlas vieglu peļņu bez kārtīgas strādāšana, cits plūkt slavas laurus uz tava rēķina. Brīvdienās svarīgas sirdslietas un dvēselē romantiskas noskaņas.

STRĒLNIEKS

Darbā vai biznesā jauni izaicinājumi, taču kādā brīdī var rasties sajūta, ka pietrūkst zināšanu vai iemaņu. Mācīties nekad nav par vēlu – vienalga kāda ir iepriekš iegūtā izglītība. Meklē vajadzīgo informāciju tīmeklī, piesakies kursos vai konsultējies ar kolēģiem, kurus uzskati par autoritātēm. Un nekautrējies priekšniecībai vai darījumu partneriem piedāvāt savus biznesa risinājumus – veiksme ir ar tevi. Nedēļas nogalē aicini ciemos draugus, rīko ballīti, gatavo vasarīgus kokteiļus un baudi dzīvi un romantiku.

MEŽĀZIS

Sekmīgi risināsi lietišķos jautājumus, veiksies sarunas bankās, iestādēs un ar komunālajiem dienestiem. Turklāt, liekot lietā savu pieredzi, varēsi palīdzēt arī citiem ar padomu. Cilvēki to ļoti novērtēs un atzīs tevi par autoritāti. Pašam būs gandarījums par labiem darbiem, ko paveiksi. Tikai nevajag jaukt draudzību un naudas lietas, jo var rasties neveiklas situācijas. Finansēm šonedēļ pievēršama īpaša uzmanība – varbūt jārunā par algas pielikumu vai peļņas pārdali. Neuzņemies vairāk, kā salīgts. Brīvdienās ar prieku saimniekosi mājās.

ŪDENSVĪRS

Piemērots laiks profesionālajai izaugsmei. Jauns darba vai karjeras piedāvājums var nokrist kā no zila gaisa. Izvērtē gan, ko tas no tevis prasīs un cik daudz enerģijas jāiegulda. Ir riski sapriecāties par agru un tad atklāt, ka viss nemaz nav tā, kā izskatās. Biznesa cilvēkiem ir iespējas izveidot jaunu sadarbību, kas augļus dos vēlāk. Nedēļas nogalē atpūties: dodies sēņot, ogot, makšķerēt, sarīko saviem mīļajiem pikniku brīvā dabā. Sirsnīgas emocijas un prieks par kopā būšanu. Ja esi brīvs, dodies tālākā izbraucienā – ceļā var uzdzirkstīt kādas simpātijas.

ZIVIS

Lietišķajos jautājumos esi precīzs: dokumentus izlasi divas reizes, mutiskās norunas nostiprini līgumos, pievērs uzmanību juridiskām niansēm, lai vēlāk nerodas pārpratumi un problēmas. Taču kopumā šonedēļ darbi sekmēsies, būs idejas un domubiedri, kas tās atbalsta. Raugies, kur un kā vari nopelnīt vairāk, jo patlaban šajā ziņā ir veiksmīgs laiks. Svarīga arī attiecību tēma. Mīlestība sildīs sirdi gan tiem, kam jau ir sava otrā pusīte, gan brīvajiem ļaudīm. Ja patlaban esi viens, tad esi atvērts jaunām attiecībām. Iespējas satikt jauku cilvēku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu