LBS Rīgā organizēs Ukrainas - Itālijas izlašu spēli

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: FIBA.com

Rīgā notiks Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēle starp Ainara Bagatska vadīto Ukrainas un Itālijas basketbola izlasēm, vēsta Latvijas Basketbola savienība (LBS). 

Otrā posma ievadā Ukrainas valstsvienība trešdien, 24. augustā, plkst.19 "Arēnā Rīga" tiksies ar Itālijas izlasi.

Visi ieņēmumi no biļešu pārdošanas tiks izmantoti, lai nodrošinātu Ukrainas komandu līdzdalību Eiropas čempionātos. 

Ukrainas izlase Rīgā jau aizvadīja vasaras spēļu ciklu. Uzvara pār Gruzijas izlasi (79:66) nodrošināja tiesības spēlēt otrajā posmā, bet Spānijas izlasei ukraiņi pēc aizraujošas cīņas piekāpās pēdējās sekundēs (76:77).

Otrajā posmā Ukrainas komanda spēlēs L grupā, kurā pagaidām līderu pozīcijās ir Spānija, Itālija un Islande (visām bilance 3-1). Seko Gruzija (2-2), Ukraina (1-3) un Nīderlande (0-4).

Augustā Ukrainas komanda gatavosies gan Pasaules kausa izcīņas spēlēm ar Itāliju (24. augustā "Arēnā Rīga") un Islandi (27. augustā izbraukumā), gan Eiropas čempionāta finālturnīram, kura pirmajā posmā Milānā no 2. līdz 9. septembrim būs jācīnās ar Itālijas, Grieķijas, Horvātijas, Igaunijas un Lielbritānijas izlasēm.

Salīdzinot ar jūlija sastāvu, Ukrainas izlasi papildinās Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) spēlējošais centrs Oleksijs Ļeņs, kā arī uzbrucēji Bogdans Bļizņuks un Volodimirs Heruns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu