Ceturtdienas horoskops: 28. jūlijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 28. jūlijam. 

AUNS

Ļoti lietišķa diena, bet paralēli darbam vari paspēt nokārtot arī kādas privātas darīšanas iestādēs, ja nepieciešams. Vakarā aizbrauc pie dabas vai dodies uz trenažieru zāli.

VĒRSIS

Nepārpūlies darbā un uzņemies tikai tik, cik reāli vari paveikt. Jāsargās no stresa. Kādas pārmaiņas var nākt privātajā dzīvē – kaislības, piedzīvojumi, vētrainas emocijas.

DVĪŅI

Laba diena, lai iesaistītos labdarībā vai citās aktivitātēs. Tā rosoties, brīvajiem ļaudīm var rasties kādas simpātijas, kā arī iespējas izveidot jaunas lietišķas pazīšanās.

VĒZIS

Jūtīgi uztversi citu cilvēku emocijas. Vajadzētu distancēties, jo apkārtējo negācijas var ietekmēt garastāvokli. Ar nīgriem ļautiņiem, kam "viss ir slikti", tev nav pa ceļam.

LAUVA

Kaut arī dzīves pieredze bagātīga un tev par visu ir viedoklis, neuztiep to citiem. Pretējā gadījumā iespējami konflikti. Ja tomēr vēlies pastrīdēties, tad jāliek lietā dzelžaini argumenti.

JAUNAVA

Ar savu racionālo pieeju spēsi atrisināt vissarežģītākās situācijas. Var rasties labas idejas un jauni peļņas plāni. Tikai esi ļoti precīzs juridiskos jautājumos.

SVARI

Ja kaut kas nav pa prātam, neņem to tuvu pie sirds - gan viss sakārtosies. Uztraucoties situācija nerisināsies, tikai pašam ap sirdi nemierīgāk. Palūdz palīdzību labiem draugiem.

SKORPIONS

Kur vien skaties, visur kaut kas darāms un sakārtojams. Rodas sajūta, ka darbi nekad nebeigsies. Sāc ar mazumiņu un virzies uz priekšu soli pa solim. Rīt arī ir diena.

STRĒLNIEKS

Pratīsi sarunāties ar cilvēkiem un atrast kopīgu valodu – vienalga vai tie ir kolēģi vai vienkārši ikdienas gaitās satikti ļaudis. Kāda tikšanās var pārvērsties ilglaicīgos darījumu kontaktos.

MEŽĀZIS

Esi tolerants pret atšķirīgiem uzskatiem un paļaujies uz saviem tuvākajiem, ja nepieciešams atbalsts. Tajā pašā laikā arī tavs padoms un pieredze kādam noderēs.

ŪDENSVĪRS

Pārdomas par dzīvi un laba izpratne par apkārt notiekošo. Pie vērtīgākajām atziņām nonāksi, ja kādu brīdi atvēlēsi laiku pats sev un mierīgi vienatnē padomāsi.

ZIVIS

Saņemot jaunu informāciju, pārbaudi, pirms ticēt uz vārda. Tā izvairīsies no neveiklām situācijām. Interesantas domas attiecībā uz papildus peļņu var piespēlēt tuvinieki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu