Policija festivālā "Summer Sound" strādās pastiprinātā režīmā; talkā nāks papildspēki no Rīgas

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Zane Bitere / LETA

Valsts policija (VP) kopā Liepājas pašvaldības policiju festivālā "Summer Sound" strādās pastiprinātā režīmā un sabiedriskās kārtības nodrošināšanā talkā nāks arī papildspēki no Rīgas,  informēja VP pārstāvji.

Visiem liepājniekiem un pilsētas viesiem policija iesaka būt tolerantiem un saprotošiem - paredzams, ka cilvēku pilsētā būs daudz, iespējams, arī ceļu satiksme būs apgrūtināta.

Tāpat policija atgādina, ka policija pievērsīs uzmanību visiem transportlīdzekļu vadītājiem, vai tiek ievēroti Ceļu satiksmes noteikumi, taču īpaša uzmanība tiks pievērsta elektroskrejriteņu vadītājiem, vai tie nevada spēkratu reibumā un vai ievēro citus noteikumus.

Tāpat policija festivāla laikā rūpīgi sekos tam, vai netiek lietotas vai realizētas narkotikās vielas - šim procesam palīdzēs arī piesaistītie kinologi ar dienesta suņiem.

Dodoties baudīt festivālu, policija atgādina apmeklētājiem neaizmirst par savu drošību, īpaši atcerēties par drošību ūdens tuvumā, kā arī neatstāt bez uzraudzības mazākos pasākuma apmeklētājus.

Bērni un pusaudži, kuri nav sasnieguši 18 gadu vecumu, bez pieaugušo klātbūtnes nedrīkst atrasties sabiedriskā vietā pēc plkst.23.

Policija arī atgādina, ka festivāla apmeklētājus parūpēties ne tikai par savu, bet arī par mantu drošību, neatstājot bez uzraudzības somas un citas personīgās mantas. Īpaši aicinām uz pasākumu neņemt līdzi vērtīgas lietas, kā arī tās neatstāt telšu pilsētiņā.

Policijas novērojumi liecina, ka ir personas, kuras šādos pasākumos ļaunprātīgi izmanto iereibušus cilvēkus, kuri zaudējuši modrību, lai nozagtu viņu personīgās mantas.

Ja festivālā atrastas nozaudētas mantas, tās iespējams nogādāt uz atrasto mantu telti, kas atradīsies pie festivāla teritorijas. Visas atrastās mantas, kurām īpašnieki neatradīsies festivāla laikā, pēcāk tiks nogādātas Valsts policijā.

Pasākuma norises vietā lidojumi ar bezpilota lidaparātiem ir aizliegti.

Jau ziņots, ka piektdien Liepājā sāksies divu dienu vasaras festivāls "Summer Sound".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu