No Daugavas izcelts bojāgājis cilvēks (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Schutterstock.com

Piektdien Rumbas ielā Rīgā no Daugavas upes izcelts bojāgājis cilvēks un nodots Valsts policijas darbiniekiem, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Ilze Dāme-Birziņa.

Piektdien četros gadījumos ugunsdzēsēji glābēji steigušies uz izsaukumiem, kuros piedeguši bez uzraudzības atstāti ēdieni. Cilvēki, gatavojot ēdienu uz plīts, nereti mēdzot aiziet uz citu istabu un atgulties, ātri izskriet līdz veikalam vai piesēsties pie datora, nepamanot, kā ēdiens piedeg, radot spēcīgu sadūmojumu.

Plkst.15.15 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Anniņmuižas ielu Rīgā, kur noticis ceļu satiksmes negadījums. Notikuma vietā konstatēts, ka notikusi divu vieglo automašīnu sadursme. Ugunsdzēsēji glābēji no automašīnas atbrīvoja vienu cilvēku un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Tika sakārtota ceļa braucamā daļa un automašīnām atvienotas akumulatora klemmes, skaidro Dāme-Birziņa. Plkst. 16.06 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 42 izsaukumus - 16 uz ugunsgrēku dzēšanu, 18 uz glābšanas darbiem un vēl astoņi izsaukumi bija maldinājumi.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu