Četrus mēnešus pēc incidenta "Oskaru" ceremonijā Vils Smits publisko atvainošanās video

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Vils Smits
Vils Smits Foto: Reuters/ScanPix

Holivudas aktieris Vils Smits nācis klajā ar teju sešas minūtes garu video, kur atvainojās komiķim Krisam Rokam par notikušo "Oskara" ceremonijā šā gada sākumā.

Kā zināms, ASV Kinoakadēmijas balvu "Oskars" pasniegšanas ceremonijas laikā Vils Smits spēcīgi iesita vakara vadītājam Krisam Rokam pa seju pēc tam, kad viņš pajokoja par Smita sievas skūto galvu. 

Pēc incidenta ASV Kinoakadēmija lēma, ka Vilam Smitam 10 gadus ir aizliegts piedalīties balvu pasniegšanas ceremonijās.

Smits savu video sāka ar paziņojumu uz ekrāna: "Pēdējos mēnešos es daudz domāju un strādāju ar sevi. Jūs esat uzdevuši daudz godīgu jautājumu, un es vēlētos uz tiem atbildēt."

Aktieris paskaidroja, kāpēc neatvainojās Rokam "Oskara" balvas saņemšanas brīdī, proti, dažas minūtes pēc tam, kad viņš iepļaukāja komiķi. "Tajā brīdī man viss bija miglā. Tas viss ir izplūdis."

Smits apgalvo, ka ir mēģinājis sazināties ar Roku, taču komiķis norādījis, ka nav gatavs runāt un sazināsies tad, kad būs.

"Tāpēc es vēlos pateikt tev, Kris, es atvainojos. Mana uzvedība bija nepieņemama, un es esmu šeit, ja esi gatavs runāt."

Smits atvainojās Roka ģimenei, ieskaitot mammu un brāli Toniju Roku, kurš filmējās Smita 2007. gada situāciju komēdijā "All of Us". "Mums bija lieliskas attiecības. Tonijs Roks bija mans čoms."

Tāpat Smits lūdza piedošanu savai sievai un abu bērniem, kā arī pārējiem "Oskara" ceremonijas nominantiem.

"Cilvēku vilšanās ir mana galvenā trauma. Es ienīstu to sajūtu, kad pieviļu cilvēkus," video norāda Smits.

Tāpat Smits vērsās pie saviem atbalstītājiem, sakot, ka ir apņēmības pilns nest "gaismu, mīlestību un prieku šajā pasaulē". "Ja jūs paliksiet ar mani, es apsolu, ka mēs atkal varēsim kļūt draugi," viņš noslēdza savu monologu.

Roks nav atbildējis Smita video, taču dažas dienas pēc tā iznākšanas savā stāvizrādē šķietami atsaucās uz notikušo. "Visi šobrīd cenšas būt upuri. Ja visi apgalvos, ka ir upuri, tad neviens nedzirdēs īstos upurus," sacīja Roks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu