"airBaltic" stjuartiem vairs nebūs jāslēpj pīrsingi un daļa tetovējumu (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņojusi, ka nesen ir mainījusi tās formastērpu noteikumus, atvieglojot noteikumus lidmašīnu apkalpes locekļiem, pilotiem un virszemes apkalpošanas darbiniekiem. Tagad pieņemama ir lielākā daļa tetovējumu, frizūru un pīrsingu, un tie var palikt redzami arī tiešo darba pienākumu pildīšanas laikā.

Alīna Aronberga, airBaltic vecākā viceprezidente personāla vadības jautājumos, norāda, ka “līdz šim mēs piemērojām tādus pašus noteikumus kā lielākā daļa lidsabiedrību – tetovējumi bija atļauti tikai tad, ja tos ir iespējams viegli paslēpt zem apkalpes standarta formastērpa. Tagad esam ievērojami mīkstinājuši šos noteikumus, ļaujot mūsu darbiniekiem demonstrēt savu individualitāti ar saviem tetovējumiem, frizūrām vai pīrsingiem, ja viņi tā vēlas, vienlaikus lepni valkājot mūsu stilīgos formastērpus. Tiekdamies kļūt aizvien daudzveidīgāki un iekļaujošāki, mēs aicinām visus motivētos profesionāļus pievienoties mūsu komandai.”

Lai kļūtu par lidmašīnu apkalpes locekli, airBaltic kandidātiem piedāvā apmaksātas astoņas nedēļas ilgas apmācības. Kandidātam ir jābūt vismaz 18 gadus vecam, ar vidējās izglītības atestātu, kā arī labām latviešu un angļu valodu zināšanām. Apkalpes loceklim ir jābūt draudzīgai, pozitīvai un izaicinājumiem gatavai personībai.

Kakla, sejas un galvas, kā arī potenciāli aizvainojošiem tetovējumiem pienākumu pildīšanas laikā ir jābūt aizsegtiem.

airBaltic ir vairāk nekā 1900 darbinieku, ieskaitot 560 apkalpes locekļus.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu