Startēs Anglijas premjerlīga futbolā. Kura komanda uzvarēs šosezon?

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/Scanpix

​Jau šo piektdien, 5. augustā, sāksies pasaulē populārākās futbola līgas, Anglijas premjerlīgas, jaunā sezona, kurā par čempiona titulu cīnīsies 20 komandas.

Straumēšanas platforma "Viaplay" nodrošinās pasaules līmeņa spēļu skatīšanos ar lokāliem komentētājiem visās Baltijas valstīs. "Viaplay" komentētājs Ilvars Koscinkevičs prognozē, ka šogad, līdzīgi kā iepriekšējos gados, toni noteiks Mančestras "City" un "Liverpool".

Iepriekšējā sezonā par premjerlīgas čempionu trešo reizi četru gadu laikā tika kronēti Mančestras "City", kas tikai pēdējā kārtā nodrošināja titulu.

"Nav šaubu - intriga par to, kura komanda būs sezonas čempione, ir liela. Visticamāk, atkal būs vērojama supercīņa starp Mančestras "City" un "Liverpool". Taču mana iekšēja intriga liecina, ka šosezon būs viens izteikts komandas līderis, kas sagriezīs kājām gaisā tabulas augšgalu, iespējams, pat radot tādu pašu zemestrīci, kādu sarūpēja Lesteras "City" 2016. gadā. Iepriekšējā sezonā tā bija Totenhemas "Hotspur," kas bez UEFA Čempionu līgas futbola atstāja novārtā Londonas "Arsenal" un Mančestras "United". Pēdējos gados tabulas Top 6 ambīcijas pa spēkam bijušas arī komandu Vesthemas "United" un Vulverhemptona "Wanderers" futbolistiem, kuri allaž kādam grandam likuši palikt tukšā. Kuri būs nākamie, to mēs pavisam drīz uzzināsim, sekojot līdzi mačiem "Viaplay"," stāsta Ilvars Koscinkevičs, "Viaplay" futbola komentētājs.

Premjerlīgas 2022./2023.gada sezona sāksies 5. augustā ar "Crystal Palace" maču pret "Arsenal". Sezona noslēgsies 2023. gada 28.maijā.

Savukārt Mančestras "City" savu titula aizstāvēšanu sāks svētdien, 7. augustā, spēlējot pret "West Ham United".

Premjerlīga būs pieejama "Viaplay" ar visiem 380 mačiem tiešraidē no 5. augusta un to būs iespējams skatīties uz dažādām ierīcēm. Papildus iknedēļas dueļiem "Viaplay" piedāvās pasaules līmeņa spēļu skatīšanos ar komentāriem vietējās valodās. "Viaplay Group" ir tiesības uz Premjerlīgas translēšanu līdz 2028. gadam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu