Video ⟩ Kalniņš mērojis tālo ceļu uz Krievijas austrumiem: Jūtos kā zombijs (10)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas hokeja vārtsargs Jānis Kalniņš mērojis tālo cēlu uz Krievijas austrumiem un pievienojies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Habarovskas "Amur", vēsta klubs.

Kalniņš pavadīja 12-14 stundas autobusā uz Sanktpēterburgu. Pēc tam caur Novosibirsku bija 12 stundu ilgs lidojums uz Habarovsku. "Jauks nedēļas nogales ceļojums," video intervijā norādīja hokejists.

"Šobrīd jūtos kā zombijs. Ir jūtams, ka šeit ir cita laika zona. Pagaidām vēl neesmu runājis ar treneriem. Esmu tikai paspiedis roku treneriem un spēlētājiem. Tas arī viss šajās pāris stundās, kuras esmu šeit pavadījis," sacīja Kalniņš.

"Pārsvarā esmu trenējies ārpus ledus laukuma. Aprunāšos ar fiziskās sagatavotības un vārtsargu treneriem, lai saprastu, ko viņi šeit ir darījuši, un pielāgošu savu treniņu plānu. Domāju, ka esmu diezgan labā formā."

Jau ziņots, ka Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi Kalniņa pāreju uz agresoru valsts komandu "Amur".

Pavasarī veiktās izmaiņas Latvijas sporta likumā paredz aizliegumu pārstāvēt valstsvienības tiem spēlētājiem, treneriem un personālam, kuri piedalās Krievijas un Baltkrievijas sporta līgās.

Par spēlēšanu KHL nākamsezon ir paziņojis gan Kalniņš, gan uzbrucējs Nikolajs Jeļisejevs, kurš vēlas pārstāvēt Leonīda Tambijeva trenēto Vladivostokas "Admiral", neskatoties uz Krievijas noziedzīgā režīma īstenoto karadarbību Ukrainā.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu