Piektdienas horoskops: 5. augusts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Horoskops piektdienai, 5. augustam.

AUNS

Lietišķajā jomā pievērs uzmanību dokumentiem, lai viss precīzi un juridiski korekti. Attiecībās simpātiju dzirkstis, tikai jāuzmanās no nepārdomātiem soļiem un sasteigtiem lēmumiem.

VĒRSIS

Profesionālajā jomā izvirzīsies pirmajās rindās un ir iespējas doties pretī karjeras virsotnēm. Kolēģi un darījumu partneri novērtēs tavu lietišķo un akurāto pieeju darāmajam.

DVĪŅI

Nekautrējies apspriest atalgojumu un skatīties, kur un kā nopelnīt vairāk. Uzņemies papildus pienākumus, iesaisties jaunos projektos – ar ienākumiem būsi apmierināts.

VĒZIS

Ar darbiem šodien nepārpūlies, jo dvēselē jau brīvdienu sajūta. Saraksti plānotājā, kas paveicams nākamnedēļ un dodies pie saviem mīļajiem, izbraucienā vai uz draugu ballīti.

LAUVA

Jāsaplāno darbi nākamajai nedēļai. Veiksmīgi prezentēsi idejas vai novadīsi sapulci. Vakarā ar savējiem izrunā brīvdienu plānus – jauki būtu doties nelielā ceļojumā.

JAUNAVA

Kad pēkšņi sarodas daudz darbu, tad jāizvērtē prioritātes. Tu esi ļoti rosīgs cilvēks, bet vai ir jēga traukties kā vāverei ritenī? Izlem, kas šobrīd ir patiešām svarīgi.

SVARI

Iedvesmosi kolēģus ar jaunām idejām. Lietišķajā jomā veiksies, bet atceries, ka šodien piektdienas vakars. Jāiziet satikties ar draugiem un ļauties nelielai bohēmai.

SKORPIONS

Mēģini pakāpties pa karjeras kāpnēm. Vai apdomā privāta biznesa ideju. Kā būtu pareizāk – ausī iečukstēs intuīcija. Vakarā dodies uz koncertu vai klubu kopā ar draugiem.

STRĒLNIEKS

Var gadīties, ka šodien kaitinās priekšniecības idejas un tev gribēsies pateikt visu, ko par to domā. Cilvēkus nepārtaisīsi, bet, ja esi šādā situācijā, tad ir vērts padomāt par darba maiņu.

MEŽĀZIS

Strādāt diez ko negribas un domas vairāk pie privātās dzīves. Ja tev ir otrā pusīte, atklāsi viņā jaunas personības šķautnes. Brīvajiem ļaudīm kāda tikšanās dzīvi var sagriezt virpulī.

ŪDENSVĪRS

Enerģijas resursi nav mūžīgi, un dažkārt jāapstājas. Patlaban ir tas brīdis. Vajadzētu padomāt par sevi un jau šodien saplānot brīvdienu pasākumus, kas sagādā prieku.

ZIVIS

Dzīve apkārt mutuļo un pienācis laiks pamest komforta zonu. Īpašu uzmanību velti finanšu tēmai - iesaisties jaunos projektos vai uzņemies papildus pienākumus. Jaunu plānu un iespēju laiks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu