Video ⟩ Ekonomikas ministrija informē par enerģētiskās drošības jautājumiem un izstrādātajiem atbalsta pasākumiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Saeimas deputāte, ekonomikas ministra amata kandidāte Ilze Indriksone pirms Saeimas sēdes, kurā lems par iekšlietu un ekonomikas ministru apstiprināšanu amatā.
Saeimas deputāte, ekonomikas ministra amata kandidāte Ilze Indriksone pirms Saeimas sēdes, kurā lems par iekšlietu un ekonomikas ministru apstiprināšanu amatā. Foto: Evija Trifanova/LETA

Ekonomikas ministrija (EM) preses konferencē informē par valsts paveikto enerģētiskās drošības stiprināšanai, izstrādātajiem atbalsta pasākumiem un turpmāk plānoto rīcību Latvijas enerģētiskās drošības stiprināšanai un sagatavošanos nākamajai apkures sezonai.

Preses konferencē piedalās ekonomikas ministre Ilze Indriksone (NA), EM valsts sekretāra vietnieks Edijs Šaicāns, kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas, AS "Latvenergo" un AS "Sadales tīkls" vadītāji.

Jau ziņots, ka EM ir sagatavojusi regulējumu, kas noteiks detalizētus atbalsta saņemšanas nosacījumus mājsaimniecībām energoresursu cenu pieauguma kompensēšanai. Tostarp sagatavots regulējums arī malku un koksnes briketes apkurē izmantojošo mājsaimniecību atbalstam un pilnveidots atbalsta mehānisms dabasgāzes izmantotājiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu