Svētdienas horoskops: 7. augusts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay/JillWellington

Horoskops svētdienai, 7. augustam. 

AUNS

Bangojošas emocijas pildīs dvēseli, un tās būs grūti novaldīt. Taču sirdslietās notikumu attīstība var nebūt tāda, ka biji vēlējies. Kaut ko vajadzēs pārvērtēt un pieņemt lēmumus.

VĒRSIS

Gribēsi iedziļināties attiecību tēmā, analizēt un, iespējams, kaut ko arī mainīt. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iepazīšanos ar tālejošu turpinājumu.

DVĪŅI

Vajag izkustēties un pasportot – nospriedīs Dvīņi, un izklās vingrošanas paklājiņu vai ņems nūjas vai soļu skaitītāju. Ļoti noderīgi pirms jaunās darba nedēļas.

VĒZIS

Rosīga diena. Apskaties, kas šobrīd darāms mājas saimniecībā un ķerieties klāt. Būtu vēlams ieklausīties mājinieku padomos, lai vēlāk nav pārmetumi, ka visu esi izdarījis pēc sava prāta.

LAUVA

Veltīsi laiku saimnieciskajiem darbiem, izmēģināsi jaunas kulinārijas receptes un gādāsi par ģimenes labklājību. Uzmanība citam pret citu sirdi pildīs ar pozitīvām emocijām.

JAUNAVA

Nesteidzīga diena. Jaunava laiski malkos rīta kafiju un tad attapsies, ka jau pusdienas laiks pienācis... Tā reti kad mēdz būt. Izbaudi laiskošanos pirms jaunās darba nedēļas.

SVARI

Ģimenes cilvēkiem rūpes par mīļajām atvasītēm. Sniedz atbalstu, neliedz padomu un izturies ar izpratni. Brīvajiem ļaudīm iespējami romantiski piedzīvojumi sirdslietās.

SKORPIONS

Svarīga privātā dzīve - daudz emociju un pārdomu. Vēlēsies iedziļināties attiecību smalkumos un analizēsi situācijas. Dzīve var uzdāvāt skaistus, romantiskus brīžus.

STRĒLNIEKS

Baudi vasaru, dodies uz randiņu un ļauties romantikai. Ģimenes cilvēkiem jāpievēršas bērnu vēlmēm. Var nākt apjausma, ka jaunais mācību gads nemaz nav tālu aiz kalniem.

MEŽĀZIS

Kaut arī veikalos viss nopērkams, tev gluži labi patīk pašam gatavot ziemas krājumus un improvizēt. Vari izmēģināt jaunas kompotu, konservu, ievārījumu receptes.

ŪDENSVĪRS

Ja rodas vēlme diktēt savus noteikumus un pamācīt tuviniekus, labāk nedari tā, jo radīsies spriedze. Brīvajiem ļaudīm iespējams tikšanās ar interesantu personību.

ZIVIS

Sarunu diena. Var nākties uzklausīt dažādus stāstus no draugiem - kāds gribēs pavēstīt par saviem panākumiem darbā vai biznesā, kāds par sirdslietu peripetijām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu