"Kriminālās ekselences fonda" komanda ķērusies klāt savai nākamajai filmai

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Tumšzilais evaņģēlijs/Facebook

Filmas "Kriminālās ekselences fonds" radošā komanda ir ķērusies klāt savai nākamajai filmai - "Tumšzilais evaņģēlijs", informēja filmas veidotāju pārstāvis Sergejs Timoņins.

Iepazīstinot ar filmas saturu, Timoņins atzīmēja, ka tās centrā ir kriminālpolicijas izmeklētājs Romāns Skulte. Viņš ir pilns entuziasma un kāres mainīt pasauli, attīrot to no noziedzības, korupcijas un visa pārējā, kas viņam derdzas. Ātri vien viņš saprot, ka ar ideālismu tālu netiks, un, lai cīnītos gan ar kriminālo pasauli, gan ar paša iecirkni, kuru, kā Skulte redz, ne vienmēr interesē godīgu pilsoņu drošība, viņam nāksies pārkāpt šādus tādus noteikumus un principus.

Timoņins norāda, ka filmas komanda ir pieradusi strādāt ekonomiskā režīmā, jo daļa aktieru strādā bez atalgojuma. Turklāt kinolentei ir daudz atbalstītāju, kas palīdz ar materiāliem, tomēr filmas veidotāji aicina interesentus piedalīties filmas "Tumšzilais evaņģēlijs" tapšanā, atbalstot kolektīvā ieguldījuma jeb "crowdfunding kampaņu", kas pieejama, sekojot saitei ulule.com/tmzev.

Ar tās palīdzību filmas veidotāji plāno savākt daļu filmas budžeta un iesaistīt potenciālos skatītājus filmas tapšanas procesā. Paredzēts, ka kampaņa norisināsies līdz 15.septembrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu