Torņakalnā stipri iereibusi sieviete saskrāpējusi policistam seju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Sestdien, 6. augustā, neilgi pēc pusnakts Rīgas pašvaldības policija saņēma informāciju no kāda Torņakalna iedzīvotāja, kurš skaidroja, ka dzīvojamās mājas pagalmā vairākas personas alkohola reibumā skaļi uzvedas, lamājas un traucē naktsmieru. Uz notikuma vietu tika norīkota tuvākā Zemgales pārvaldes patruļa.

Ierodoties bija dzirdamas vairāku personu balsis dzīvojamās mājas pagalmā. Policijas darbinieki teritorijā pamanīja piecas personas – trīs vīriešus un divas sievietes. Noskaidrots, ka starp vīriešiem bija radušās domstarpības, tādēļ izcēlies konflikts. Ar vīriešiem tika veiktas pārrunas, un pārrunu ceļā viņi nomierinājās.

Savukārt viena no sievietēm stiprā alkohola reibumā turpināja skaļi bļaustīties ar cieņu aizskarošiem vārdiem, traucējot apkārtējo iedzīvotāju mieru. Sieviete ignorēja kārtības sargu aizrādījumus un nereaģēja uz policistu lūgumu pārtraukt huligānisko uzvedību, tādēļ tika aizturēta.

Sieviete, reaģējot uz to, ka tiek aizturēta, kļuva vēl agresīvāka – fiziski pretojās, ar rokām skrāpēja likumsargam seju, ieķērās formas tērpā, norāva policistam piestiprināto kameru un saplēsa atstarojošo vesti.

Pārkāpēja tika iesēdināta aizturēto nodalījumā, turpināja agresīvi bļaustīties un spārdīt durvis. Tāpat sieviete nevēlējās izpaust savus personas datus, tādēļ tika pieņemts lēmums viņu nogādāt Valsts policijas iecirknī.

Par sīko huligānismu tika uzsākts administratīvā pārkāpuma process, piemērojot 250 eiro naudas sodu. Savukārt Valsts policija pārņēma tālāko darbu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu