Krastenbergs no Austrijas pārceļas uz Zviedriju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Renārs Krastenbergs
Renārs Krastenbergs Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Renārs Krastenbergs pievienojies Zviedrijas pēc spēka otrās līgas komandai "Sodertalje", informē vienība.

23 gadus vecais Krastenbergs pēdējo pusotru sezonu pavadīja Austrijas komandā Villahas SV. Aizvadītajā sezonā latvietis kopumā 43 spēlēs guva 19 vārtus un atdeva 21 rezultatīvu piespēli.

Uz Austriju viņš pārcēlās 2020./2021.gada sezonas vidū, pirms tam pārstāvot Rīgas "Dinamo" un "Mogo".

Pirms tam divas sezonas Krastenbergs pavadīja Ziemeļamerikas hokeja līgas ECHL komandā Vīlingas "Nailers". Hokejistam bija līgums ar Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandu Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", taču Ziemeļamerikā otrajā spēcīgākajā līgā viņš nav spēlējis.

Pērn Krastenbergs debitēja pasaules čempionātā pieaugušajiem, kur sešos mačos atzīmējās ar diviem gūtiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, bet šogad tikpat spēlēs viņš palika bez punktiem. Pekinas olimpisko spēļu turnīrā jelgavnieks četrās cīņās guva vienus vārtus un izdalīja četras rezultatīvas piespēles, būdams ražīgākais izlases spēlētājs.

Sēderteljes komanda aizvadītajā sezonā "Allsvenskan" regulārajā turnīrā ieņēma priekšpēdējo vietu 14 vienību konkurencē un tikai pārspēlēs saglabāja vietu Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu