Otrdienas horoskops: 9. augusts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 9. augustam. 

AUNS

Šodien darbi ies no rokas un garastāvoklis uz pozitīvā viļņa. Tikai netici tiem, kas sola daudz palīdzēt, un teju vai visu izdarīt tavā vietā. Tad var būt vilšanās un darbu "sasprūdums".

VĒRSIS

Darbā daudz pienākumu, bet savu tiesu prasa arī mājas dzīve. Var nākties palīdzēt radiņiem, risināt saimnieciskus jautājumus, vai komunicēt ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem.

DVĪŅI

Tu spēj ātri orientēties situācijās un rīkoties atbilstoši apstākļiem. Šodien atrisināsi sarežģītus jautājumus. Ja parādās kāds skauģis vai intrigu vērpējs, ignorē.

VĒZIS

Diena, kad jāpieņem svarīgi lēmumi. Kas neriskē, tas nevinnē... Tavs laimests, iespējams, nebūs uzreiz, bet pēc kāda laiciņa varēsi izbaudīt rezultātu.

LAUVA

Dažādas problēmsituācijas izdosies atrisināt ātrāk, ja vairāk smaidīsi. Var pat rasties iespējas noslēgt izdevīgu vienošanos un palielināt ienākumus.

JAUNAVA

Būs čakli jāstrādā un jāuzņemas atbildība, bet var nākt kāds finansiāli izdevīgs piedāvājums. Derētu arī tikt skaidrībā, ko tu vēlies - strādāt citu labā, vai sākt savu biznesu.

SVARI

Prāts atvērts arī jaunām zinībām, tāpēc vajadzētu ielūkoties online kursu piedāvājumā. Nav jau svarīgi, cik gadu un kādi diplomi iegūti. Pasaule attīstās dinamiski, jāiet vienā solī ar laiku.

SKORPIONS

Darbi sekmēsies, ja būsi noskaņots pozitīvi un nestrīdēsies par niekiem. Svarīga arī mājas dzīve. Iespējams, būs jāpalīdz vecākās paaudzes radiniekiem.

STRĒLNIEKS

Šodien nevajadzētu mainīt plānus un norunas bez nopietna pamatojuma, cilvēki nesapratīs. Ļoti svarīga privātā dzīve un sirdslietas, vakarā esi kopā ar saviem mīļajiem.

MEŽĀZIS

Turies tālāk no kašķīgiem cilvēkiem, neiesaisties strīdos, bet koncentrē spēkus darbam. Pienākumi būs nopietni un atbildīgi. Pēc garās darba dienas vislabākā atpūta mājās ģimenes lokā.

ŪDENSVĪRS

Svarīga sabiedriskā dzīve – prezentācijas, korporatīvie pasākumi, biznesa pusdienas vai vienkārši "čatiņš" lietišķo interešu grupā. Veiksmīgi izveidosi nākotnē noderīgus kontaktus.

ZIVIS

Vajadzētu kontrolēt finanšu plūsmu, lai neiztērējas vairāk, nekā šobrīd vari atļauties. Ja kādā jautājumā vajadzīgs padoms, tad atceries, ka tev ir lieliski draugi, kam var uzticēties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu