RFS iepriekšējo sezonu līderis Šimkovičs atgriežas komandā

CopyDraugiem X Whatsapp
Tomašs Šimkovičs
Tomašs Šimkovičs Foto: Nora Krevņeva-Baibakova/RFS

Pussargs Tomašs Šimkovičs, kurš iepriekšējos trīs gadus bija viens no Latvijas komandas RFS produktīvākajiem futbolistiem, atgriezies Latvijas čempiones rindās, vēsta klubs.

Gada sākumā Šimkovičs pievienojās Austrijas pēc spēka trešās līgas klubam Deblingas "First Vienna", kuram palīdzēja izcīnīt vietu otrajā līgā.

RFS iepriekšējā sezonā ar 35 gadus veco Šimkoviču sastāvā uzvarēja Latvijas virslīgas čempionātā un valsts kausa izcīņā. Ar septiņiem precīziem sitieniem viņš bija virslīgas devītais labākais vārtu guvējs, bet ar deviņām rezultatīvām piespēlēm dalīja pirmo vietu labāko asistētāju sarakstā.

Pirms pievienošanās RFS slovāku izcelsmes austriešu futbolists spēlēja Lietuvas komandā Viļņas "Žalgiris". Pirms spēlēšanas Lietuvā viņš četras sezonas pavadīja Kazahstānā, bet pirms tam trīs gadus spēlēja Austrijas bundeslīgā pazīstamās Vīnes "Austria" sastāvā.

Viņš savulaik regulāri tika aicināts uz jaunatnes izlasēm, 2007. gadā Austrijas komandas sastāvā aizkļūstot līdz U-20 Pasaules kausa izcīņas pusfinālam.

RFS virslīgas turnīra tabulā ieņem otro vietu, līderei "Valmierai" zaudējot astoņus punktus. Šonedēļ rīdzinieki aizvadīs UEFA Konferences līgas kvalifikācijas trešās kārtas atbildes spēli un Latvijas kausa ceturtdaļfināla maču.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu