Trešdienas horoskops: 10. augusts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Horoskops trešdienai, 10. augustam. 

AUNS

Pienākumu netrūks nevienā dzīves jomā. Darbā var pavērties izaugsmes iespējas vai nākt finansiāli izdevīgs piedāvājums. Mājās jāpalīdz savējiem risināt ar īpašumu saistītus jautājumus.

VĒRSIS

Ja kārtojamas darīšanas iestādēs vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem, labi sagatavojies, un pievērs uzmanību juridiskām niansēm. Nav labs laiks kredītsaistībām.

DVĪŅI

Darbā jāstrādā precīzi, lai negadās kļūmes. Pienākumi būs atbildīgi, taču tu nostiprināsi autoritāti. Var nākt interesants karjeras vai biznesa piedāvājums.

VĒZIS

Piemērot laiks mācībām un profesionālo iemaņu papildināšanai. Tāpat arī labvēlīgs laiks visam, kas saistās ar ārzemēm – iespējami noderīgi lietišķie sakari, kādam arī simpātijas.

LAUVA

Šodien ir iespējas atrast jaunus sadarbības partnerus un noslēgt izdevīgas vienošanās. Labi izpratīsi jebkurus spēles noteikumus un elastīgi reaģēsi visdažādākajās situācijās.

JAUNAVA

Būs daudz enerģijas. Iespējams, kolēģi nespēs tik ātri reaģēt, un tas tevi darīs piktu. Noskaiti līdz desmit, nesaki visu, kas uz mēles, un nepieņem sasteigtus lēmumus.

SVARI

Darbā var nākt pārmaiņas, kas tev īsti nebūs pa prātam. Nestrīdies ar kolēģiem un priekšniecību, bet mierīgi un pamatoti aizstāvi savu viedokli. Gan viss sakārtosies un atrisināsies.

SKORPIONS

Pienācis laiks virzīties uz priekšu, meklēt jaunus izaicinājumus un piedzīvojumus. Esi atvērts pozitīvām pārmaiņām, kas var ienākt tavā dzīvē.

STRĒLNIEKS

Gādā par saticību kolektīvā, jo labvēlīgs mikroklimats uzlabos rezultātus. Var rasties iespējas iesaistīties projektos, kas ļaus labi nopelnīt.

MEŽĀZIS

Darba vidē diezgan nemierīgi, esi gatavs ātri reaģēt un pieņemt lēmumus. Diezgan daudz domāsi par finanšu jautājumiem. Radīsies labas idejas un jauni peļņas plāni.

ŪDENSVĪRS

Tavs padoms noderēs pašam un citiem, tikai nevajag pārāk uztiept savu viedokli. Esi tolerants pret kolēģu uzskatiem un paļaujies uz draugiem.

ZIVIS

Profesionālajā jomā jārīkojas enerģiski, tad panākumi būs garantēti. Ir vērts padomāt par savu biznesu, jo kāpēc gan atdot savas idejas, lai ar tām nopelna kāds cits.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu