Tretjaks par Indraša gadījumu: Pašlaik viss ir procesā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: www.dynamo.ru

Krievijas Hokeja federācijas (FHR) prezidents Vladislavs Tretjaks nav varējis sniegt skaidru atbildi par Mika Indraša gadījumu, proti, kāda šobrīd ir situācija ar viņa noslēgtajiem līgumiem.

Indrašis karjeru turpinās Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) komandā Šveningenes "Wild Wings". Pirms tam gan tika vēstīts, ka viņš pārstāvēs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienību Maskavas "Spartak". Pats hokejists šo informāciju publiski neapstiprināja.

"Vai ir kāda komunikācija ar IIHF, piemēram, par Indraša dubulto līgumu? Tagad es nevaru neko atbildēt, kamēr viss ir procesā," Krievijas sporta portālā "Championat.com" citēts Tretjaks. 

Iepriekš tika ziņots, ka Latvijas uzbrucējs esot noslēdzis viena gada līgumu ar "Spartak" par 17 miljoniem rubļu (aptuveni 290 000 eiro). Pēc KHL reglamenta, pārtraucot kontraktu pēc spēlētāja iniciatīvas, viņam jāatmaksājot viena trešā daļa no līgumā paredzētās summas - 5,61 miljoni rubļu (aptuveni 97 000 eiro).

Iepriekš KHL vēstīja, ka ir izvērtējusi šo lietu un plāno vērsties attiecīgajās instancēs.

Pagājušajā sezonā Indrašis aizvadīja 46 spēles Maskavas apgabala "Vitjaz" un Leonīda Tambijeva vadītās Vladivostokas "Admiral" rindās, gūstot 17 (7+10) rezultativitātes punktus.

Tāpat uzbrucējs aizvadītajā sezonā piedalījās Pekinas olimpiskajās spēlēs un sezonu pabeidza "Biel-Bienne" komandā Šveices čempionātā, kur kopumā 11 mačos atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Pēc klubu sezonas trauma viņam liedza startu pasaules meistarsacīkstēs.

Viņš pārstāvējis arī KHL komandas Rīgas "Dinamo" un Maskavas "Dinamo".

Indrašis Latvijas izlases sastāvā piedalījies deviņos pasaules čempionātos un divās olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu