Viļņā atsākas benzīna cenu kāpums, Rīgā un Tallinā - turpina samazināties

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Schutterstock.com

Pagājušajā darba nedēļā Viļņā atsāka augt benzīna cena, bet Rīgā un Tallinā benzīna cenas turpināja samazināties. Savukārt dīzeļdegvielas cena kritās tikai Rīgā, bet Tallinā un Viļņā tā saglabājās nemainīga, liecina aģentūras LETA apkopotie dati par degvielas cenu izmaiņām Baltijas valstu galvaspilsētās.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Viļņā un Tallinā, kur tā bija vienāda. Rīgā dīzeļdegviela maksāja lētāk.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena piektdien bija 1,834 eiro par litru, kas ir par 2,1% mazāk nekā pirms nedēļas. Dīzeļdegvielas cena kritās par 3,8% - līdz 1,774 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna piektdien bija 1,809, kas ir par 0,6% vairāk nekā pirms nedēļas. Savukārt dīzeļdegvielas cena saglabājās 1,799 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena piektdien bija 1,899 eiro par litru, kas ir par 1,4% mazāk nekā pirms nedēļas. Dīzeļdegvielas cena saglabājās 1,799 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā un Viļņā saglabājās stabilas un piektdien Rīgā tā maksāja 0,825 eiro par litru, bet Viļņā - 0,722 eiro par litru. Tallinā autogāzes cena auga par 10,3% - līdz 0,86 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu