Pauls Timrots: Nedzīvoju stereotipos – visas sievietes cūkas, jo pirmā mani pameta

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
"MadCity Rīga" ideju konkursa "Atlūzusī krastmala" žūrijas loceklis žurnālists Pauls Timrots piedalās preses konferencē  uz kuģa "Rīgas pērle" par Daugavas krastmalas attīstīšanas ideju konkursa rezultātiem.
"MadCity Rīga" ideju konkursa "Atlūzusī krastmala" žūrijas loceklis žurnālists Pauls Timrots piedalās preses konferencē uz kuģa "Rīgas pērle" par Daugavas krastmalas attīstīšanas ideju konkursa rezultātiem. Foto: Zane Bitere/LETA

"Nezinu, cik daudzi lasītāji to zina, bet divdesmit gados tu paliki ar savu vecāko dēlu un vairākus gadus audzināji viņu viens. Dēla mamma jūs pameta. Tad sieviete tevi ir sāpinājusi..." tā žurnālā "Santa" tieši par Paulu Timrotu intervijā atklāj Santa Anče.

Uz ko Pauls Timrots nesamulsis atbild: "Nedomāju. Tas bija tāds mistisks notikums dzīvē. Tur pat nav ko runāt..." Timrots uzsver, ka par to, ja vēlas runāt viņa dēls, viņam nebūšot nekas iebilstams, vien piebilst:

"Viņam noteikti bija kreņķis dzīvot ar mani, šitādu kosmosu, kopā. Viņam bija grūtāk."

Un tomēr intervijā tiek atšķetināts nedaudz vairāk, uz ko Timrots atbild: "Man nav neviens nodarījis pāri. Tur pat konflikta nebija, vienkārši katrs aizslīdēja uz savu pusi, tur nebija ne lamāšanās, ne kasīšanās.

Bērns, kur dzīvoja, tur palika. Mamma kaut kur aizbrauca, tā viņa vairs nav redzēta. Man nav ne mazākās jausmas, kur viņa ir.

Šodien varbūt teiktu, ka viņai bija depresija. Bet man neliekas, ka jākultivē savas sajūtas un sava miskaste jāizber visiem uz galvas. Laikam esmu vecmodīgs, man neienāktu prātā pat ar tuviem draugiem vai radiem apspriest sievietes. Manī nav tāda faila. Bet tagad cilvēki tik jūtīgi kļuvuši, viņus vairs fakti neinteresē, ir tikai individuālās sajūtas. Varbūt tā ir jaunā terapija un nākamā paaudze būs laimīgāka, bet diezin vai, drīzāk būs cits jūtu grābeklis – telefoni un vientulība."

Santa Anča jautā, vai tas ir mainījis Paula attieksmi pret sievietēm.

"Tas ir stulbums: no viena gadījuma radīt attieksmi pret grupu. Tas ir reāls loģikas trūkums. Ja tev ir bail no zobārsta, tad tāpēc, ka par vēlu aizgāji pie zobārsta un sāpēja. Tu biji tas muļķis, tāpēc no sevis vajag baidīties, nevis no zobārsta vai zoba. Es sev uzdodu jautājumu – no kā baidos un kāpēc? Nedzīvoju stereotipos – visas sievietes cūkas, jo pirmā mani pameta.

Pats vainīgs, ja tevi pameta, kaut ko nepareizi darīji, un viss," atbild intervijas varonis.

Vairāk lasi žurnāla "Santa" jaunajā numurā un portālā "Santa Plus".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu