Būvmateriālu mazumtirgotāja "Krūza" apgrozījums pērn sarucis par 2,5%

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zane Bitere / LETA

Būvmateriālu mazumtirgotāja SIA "Krūza" apgrozījums pagājušajā gadā bija 11,011 miljoni eiro, kas ir par 2,5% mazāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus uzņēmums cieta zaudējumus 113 439 eiro apmērā pretēji peļņai gadu iepriekš, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka apgrozījuma un peļņas samazinājums skaidrojams ar Covid-19 pandēmijas ierobežojumiem, kuri pērn kopumā ilga piecus mēnešus, un kuru laikā uzņēmumam bija liegta iespēja strādāt mazumtirdzniecībā.

Vienlaikus uzņēmuma vadība 2021.gadu vērtē kā pozitīvu. "Krūza" pērn turpināja veiksmīgu sadarbību ar celtniecības kompānijām, piegādājot materiālus projektu realizācijai, kā arī darbojās pie jaunu klientu piesaistes.

Savukārt šā gada pirmajos mēnešos Latvijā un daudzās citās valstīs joprojām ir spēkā ar Covid-19 izplatību saistīti ierobežojumi, kas ievērojami bremzē ekonomikas attīstību valstī un pasaulē, līdz ar to pastāv ekonomikas attīstības nenoteiktība, teikts ziņojumā.

"Krūzas" vadība norāda, ka 2022.gadā kompānija plāno darboties bez būtiskām izmaiņām. Uzņēmums turpinās darbu pie sortimenta paplašināšanas atbilstoši tirgus pieprasījumam, tāpat turpinās ieviest pārdošanā jaunas produktu grupas, kā arī turpinās darbu pie jaunu izplatīšanas kanālu attīstības. Tāpat kompānija plāno turpināt aktīvi strādāt pie jaunu klientu piesaistes.

2020.gadā "Krūza" strādāja ar 11,296 miljonu eiro apgrozījumu un 23 419 eiro peļņu.

Kompānija "Krūza" ir reģistrēta 1995.gadā, un tās pamatkapitāls ir 498 000 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Jurijs Sasko. Kompānija nodarbojas ar būvmateriālu tirdzniecību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu