Otrdienas horoskops: 9. augusts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 9. augustam. 

AUNS

Kādu brīdi var likties, ka acu priekšā griežas krāsains karuselis un grūti saprast, kurā vagoniņā ielēkt. Mieru, tikai mieru... palēnām tiksi ar visu skaidrībā.

VĒRSIS

Sastapšanās ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem. Varbūt kāds tevi aicinās iesaistīties kādā jaunā pasākumā. Nost ar lēnīgumu un šaubām, ir pienācis laiks pārmaiņām!

DVĪŅI

Aktīvi rosoties, var nākt atklāsme, ka pietrūkst kādu zināšanu. Bet tas ir viegli labojams – jāieskatās tīmeklī kursu vai mācību programmu piedāvājumā.

VĒZIS

Ja kārtojamas lietišķas darīšanas iestādēs vai ar komunālajiem dienestiem, tad izpēti likumus, lēmumus, noteikumus un neatkāpies, kamēr tavs jautājums nav atrisinājies.

LAUVA

Sargies ieslīgt pašapmierinātībā, jo tad veiksme var novērsties. Esi uzmanīgs naudas lietās – nevajadzētu aizdot un aizņemties, var izveidoties netīkamas situācijas.

JAUNAVA

Šodien mazliet nelāgs garastāvoklis. Piktosies, jo kāds kolēģis nebūs kārtīgi paveicis savus pienākumus. Pasaki, ko domā, bet nedari neko citu vietā.

SVARI

Jāatsvaidzina zināšanas vai profesionālās iemaņas – pameklē kursu vai izglītības iestāžu programmas. It īpaši pievērs uzmanību visam, kas saistās ar mūsdienu tehnoloģijām.

SKORPIONS

Laba diena lietišķo un juridisko jautājumu kārtošanai. Darbā daudz paveiksi, bet līdztekus tam jārisina arī kādas saimnieciska rakstura problēmas mājās.

STRĒLNIEKS

Visa uzmanība jāvelta karjeras jautājumiem, jo zvaigznes labvēlīgas, lai profesionālajā jomā izvirzītos pirmajās rindās. Labs laiks arī redzesloka paplašināšanai.

MEŽĀZIS

Šodien liksies, ka pienākumu vairāk nekā laika, tāpēc svarīga pašdisciplīna. Ja plānota lietišķa tikšanās, tad kārtīgi jāsagatavojas, lai atstātu vislabāko iespaidu.

ŪDENSVĪRS

Veiksies lietišķo jautājumu risināšanā, arī ar ienākumiem būsi apmierināts. Tikai nekārto naudas lietas ar draugiem. Lai šīs abas dzīves tēmas paliek nošķirtas.

ZIVIS

Profesionālā jomā vajadzētu kaut ko mainīt – doties augšup pa karjeras kāpnēm vai pievērsties privātam biznesam. Šī diena sekmīga finanšu jautājumu risināšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu