Kurzemē ceļu satiksmes negadījumā dzīvību zaudējis cilvēks

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pirmdien ceļu satiksmes negadījumā Kurzemē dzīvību zaudējis cilvēks, informē Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Pirmdien vieglās automašīnas un traktora sadursmē Aizputē dzīvību zaudējis cilvēks, informē Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Vieglā automašīna "Renault" ar traktoru sadūrusies Aizputē, Ceriņu ielas un Brīvzemnieka bulvāra krustojumā. Pēc sākotnējās informācijas, vīrietis, vadot automašīnu "Renault" pa Brīvzemnieka bulvāri, nav devis braukšanas priekšroku traktoram ar piekabi, kurš braucis pa Ceriņu ielu.

Sadursmes rezultātā dzīvību zaudējis automašīnas "Renault" vadītājs, bet pasažiere ar traumām nogādāta medicīnas iestādē.

VP par notikušo ir sākts kriminālprocess.

Kopumā aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem reģistrētas 149 avārijas, kas ir vairāk, nekā ierasts. Arī cietušo skaits ir salīdzinoši liels - 24 avārijās traumas guvuši kopskaitā 27 cilvēki, no tiem pieci bijuši velosipēdisti, trīs - gājēji, un vēl trīs - skrejriteņu vadītāji.

Nedēļas pirmajā dienā visvairāk ceļu satiksmes negadījumu - 83 - reģistrēti Rīgas reģionā, kur arī bijis visvairāk avārijās cietušo - 18.

Diennakts laikā uz valsts ceļiem apturēti 15 dzērājšoferi, divi agresīvi braucēji un 223 ātruma pārkāpēji.

Kopumā 24 stundās VP par dažādu Ceļu satiksmes noteikumu neievērošanu noformējusi 443 protokolus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu