Traģiskā avārijā Latvijā gājis bojā populārs igauņu TV reportieris (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Privātais arhīvs

Pagājušajā nedēļā, 10. augustā, traģiskā avārijā uz Tallinas šosejas Latvijā bojā gāja pazīstamais igauņu televīzijas reportieris Svens Raudseps, vēsta medijs Postimees.

Raudseps bija 40 gadus vecs. Viņš no 2006. līdz 2011. gadam strādāja kanāla "Kanal 2" raidījumā "Reporter", bet pēcāk strādājis banku nozarē. Raudsepa darba devējs, banka "Luminor", izteikusi līdzjūtību, norādot, ka viņš bijis lielisks kolēģis.

Par Raudsepa bojāeju žurnālistiem paziņoja viņa māte Alla Raudsepa, kura šobrīd ir ceļā uz Latviju, lai atpazītu dēla mirstīgās atliekas un tiktos ar izmeklētājiem.

Jau vēstīts, ka trešdien, īsi pirms pusnakts, uz Tallinas šosejas notika automašīnu sadursme. "Mercedes Benz" uztriecās ceļmalā stāvošam "Volvo". Negadījums notika Saulkrastu novadā uz Tallinas šosejas, 33. kilometrā, taisnā ceļa posmā.

Valsts policija norādīja, ka pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas, kāds automašīnas "Mercedes Benz" vadītājs uzbrauca 1981. gadā dzimušam vīrietim, kurš stāvēja blakus ceļmalā novietotai automašīnai "Volvo". Pēc tam autovadītājs ar automašīnu "Mercedes Benz" uzbrauca automašīnai "Volvo".

Cietušais tika nogādāts slimnīcā, bet diemžēl no gūtajām traumām mira.

Lai arī "Volvo" šoferis bija novietojis savu spēkratu tur, kur to nedrīkst, pārējiem šķērslis bija jāapbrauc. Jautājums, vai naktī "Volvo" bija pietiekami labi saskatāms.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu