Trešdienas horoskops: 17. augusts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Horoskops trešdienai, 17. augustam. 

AUNS

Izvērtē vai darbā vai biznesā līdzās ir cilvēki, uz kuriem vari paļauties, un kuri izdarīs visu tieši tikpat labi kā tu pats. Ja rodas šaubas, tad pienācis laiks kaut ko mainīt.

VĒRSIS

Šodien atroti piedurknes un gatavojies lieliem darbiem. Pienākumu daudz un atbildība liela. Īpašu uzmanību pievērs juridiskām niansēm un visam, kas saistās ar likumu ievērošanu.

DVĪŅI

Ja tu strādā algotu darbu, tad varbūt jālūkojas pēc izdevīgāka piedāvājuma. Ja ir savs bizness – tad jāpaplašina spēles laukums. Esi modrs, lai nepalaistu garām izdevīgu variantu.

VĒZIS

Finanšu darījumos īpašu uzmanību pievērs juridiskām niansēm un uz ātru un vieglu peļņu neceri. Bet tas jau nav tavā stilā... Vēzis zina, ko nozīmē rūpīgs un neatlaidīgs darbs.

LAUVA

Prāts nemierīgs. It kā nav iemesla, bet tāda sajūta, ka aiz muguras kaut kas notiek. Pajautā tieši gan kolēģim, gan radiem, gan draugiem: „Vai ir kaut kas tāds, ko man vajadzētu zināt?”

JAUNAVA

Tu esi cilvēks, kurš prot organizēt, plānot un ģenerēt lieliskas lietišķās idejas. Kāda no tām var atnest labu peļņu. Privātajā dzīvē šodien jāgādā par saticību.

SVARI

Ja dzīve piedāvā jaunu izaicinājumu, tad daudz nedomā. Ja šķiet, ka pietrūkst zināšanu – mācies, tev gaiša galva, ātri aptversi. Profesionālā izaugsme uzlabos bankas konta stāvokli.

SKORPIONS

Par šodien paveikto būs gandarījums gan morālā, gan materiālā izteiksmē. Un vēlāk īsziņas vēsts par bankas konta papildinājumu - kā uzmundrinošs balzams dvēselei.

STRĒLNIEKS

Spēcīga vēlme kaut ko mainīt dzīvē, nojaucot ierasto kārtību, un dodot ceļu kaut kam jaunam. Daudz enerģijas - izmanto to lietderīgi, patlaban ir tavu iespēju laiks.

MEŽĀZIS

Visus darbus vienlaikus paveikt nav iespējams, tāpēc koncentrējies uz svarīgāko. Protams, tev pašam sava galva uz pleciem, bet draugu vai kolēģu ieteikumi arī noderēs.

ŪDENSVĪRS

Profesionālajā jomā neplāno neko dižu, jo darbi uz priekšu virzīsies gausi un pat liksies, ka sprunguļi riteņos. Reizumis ir tādi periodi, kad vajag piebremzēt.

ZIVIS

Pirmajā vietā būs profesionālā izaugsme vai privātais bizness – strādāsi ar maksimālo atdevi. Ja rodas situācijas, kas tev nav pieņemamas, mēģini apvaldīt emocijas un spriest racionāli.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu